VILÁGÍTÁS KALIBRÁLÁS, BEÁLLÍTÁS

A promóció időtartama: 2022.11.01. - 2022.12.31.

Tudta, hogy egy komolyabb futómű javítást követően, egy szélvédő cserénél, illetve egy karambol után diagnosztikai eszközök segítségével újra kell tanítani és kalibrálni az automata fényszóró berendezéseket? A közlekedés során látni legalább olyan fontos, mint hogy minket is meglássanak. Járművünk világítástechnikai rendszerei erről gondoskodnak. Meghibásodásunk esetén növekszik a balesetveszély, ezért a rendszerek közlekedésbiztonsági szempontból kiemelt jelentőségűek.

Mit kínálunk? 

Szervizünk a legmondernebb Hella Gutmann SEG IV-DLLX készüléket a szintén Hella Gutmann Mega Macs diagnosztikai műszerrel összekötve, az összes ma forgalomban lévő ultra modern fényszóró-rendszereket, így a halogén fényszórókat, bi-xenon fényszórókat, LED fényszórókat, Matrix Beam fényszórókat és a távolsági-asszisztenssel ellátott rendszereket is egyszerűen és gyorsan újratudja kalibrálni.
Rendkívül precíz beállítás 
Egyre több járműnél alkalmaznak távolsági fényszóró-asszisztenst. Ezeket gyártótól függően külön kell ellenőrizni, beállítani, illetve értékelni. Az új Hella Gutmann fényszóró állító révén ez lehetővé válik. A vizsgálóernyő függőleges skálája 0,2°-os lépésekben van megadva, segítségével azonban 0,1°-os lépésekben lehet leolvasni az értékeket. Ezáltal például az új Audi A8-as LED-fényszórója eseteben kiértékelhető a Matrix-Beam távolsági fény. A leolvasott korrekciós értéket a diagnosztikai készülék a vezérlőegységnek továbbítja. Így az SEG IV a tökéletes beállítást tekintve döntőnek bizonyuló sikertényezőt kínál olyan fényszórók eseteben, amelyeket mechanikusan már nem lehet beállítani. Továbbá a készülék vizsgálóernyője bármilyen fényelosztáshoz alkalmas, így tompított, távolsági és ködfényszóróhoz, valamint a különböző távolsági fényszóró-asszisztensek fényéhez is.
Tudta, hogy egy karambol, vagy egy komolyabb futómű javítás után mindig újra kell kalibrálni a mai modern fényszóró rendszereket? 
A megnövekedett teljesítményű gépjárművek, nagyobb követelményt támasztanak az alkalmazott világítástechnikai rendszerekkel szemben. Minden átvizsgálásunk során ellenőrizzük az izzók megfelelő működését, szükség szerint műszeresen utána állítunk, a hibás darabokat pedig kiváló minőségű, BOSCH, OSRAM, HELLA, PHILIPS vagy TUNGSRAM égőkkel pótoljuk.
Miért fontos?
Biztonságtechnikai szempontból egyértelmű szerepe van járművünk világító berendezéseinek. Azonban nem csak az a fontos, hogy a megfelelő izzók világítsanak, a fényerő és a fényszórók magasságának optimális beállítása, az intelligens rendszerek helyes működése is hozzátartozik a világítástechnika 100%-os állapotához.

Foglaljon időpontot itt! Hívjon Minket!

*A kedvezmény az alábbi tevékenységekre nem vonatkozik: műszaki vizsga, gumiabroncs, akkumulátor, autókozmetikai termékek, gyári alkatrészek. Más akcióval össze nem vonható. Készpénzre be nem váltható. Kizárólag személygépkocsikra vonatkozik. Az akció a készlet erejéig vagy visszavonásig tart. A változás jogát fenntartjuk. A feltüntetett termékek/szolgáltatások nem minősülnek konkrét ajánlattételnek.