VILÁGÍTÁS KALIBRÁLÁS, BEÁLLÍTÁS

A közlekedés során látni legalább olyan fontos, mint hogy minket is meglássanak. Járművünk világítástechnikai rendszerei erről gondoskodnak. Meghibásodásuk esetén növekszik a balesetveszély, ezért a rendszerek közlekedésbiztonsági szempontból kiemelt jelentőségűek.

Szervizünk a Hella Gutmann SEG IV-DLLX készüléket a szintén Hella Gutmann Mega Macs diagnosztikai műszerrel összekötve, a legtöbb ma forgalomban lévő modern fényszóró-rendszereket, egyszerűen és gyorsan újra tudja kalibrálni. A Mercedes ezt az eszközt használja a gyártás során a gépkocsik alapbeállításához is.

Tudta, hogy egy karambol, vagy egy komolyabb futómű javítás után mindig újra kell kalibrálni a mai modern fényszóró rendszereket?

Foglaljon időpontot itt! Hívjon Minket!


AUTÓJA NÁLUNK SZAKÉRTŐ KEZEKBEN VAN!

*Az akció tájékoztató jellegű. Kizárólag a felhasznált anyagokra vonatkozik, munkadíjra nem. Más akcióval/kedvezménnyel nem összevonható. Készpénzre be nem váltható. Kizárólag személygépkocsikra vonatkozik. Az akció a készlet erejéig vagy visszavonásig tart. A változás jogát fenntartjuk. A feltüntetett termékek/szolgáltatások nem minősülnek konkrét ajánlattételnek.