Autókozmetikai termékek Autókozmetikai termékek

Szervizünk nemcsak az autójavítás, de az autóápolás területén is a maximumra törekszik. Ezért forgalmazzuk a CRC és a LIQUI MOLY termékeit.

Mit tudhatunk róluk? 

A CRC Industries a különleges tisztítószerek között a világ vezető gyártói közé tartozik. Szakértelműket nemcsak az autókozmetikumok, de a termelő berendezések, a tengerészeti és a légi járművek karbantartásánál is kamatoztatják.
Egyetlen termékkel jelentek meg a piacon, 1958-ban, azóta termékeik az Egyesült Államokban, Európában, Dél-Amerikában és a Csendes-óceán térségében is kaphatók. 12 gyáruk évente több mint 70 millió aerosolos termékkel látja el a felhasználókat.
Termékeik széles körű népszerűségnek örvendenek szerte az Egyesült Államokban. 
LIQUI MOLY családi vállalkozásként indult 1957-ben, a németországi Ulmban. A vállalkozás alapját a Molybdändisulfid (MoS2) gyártási szabadalma biztosította, amelyet az adalékokhoz, olajokhoz, és kenőanyagokhoz készítettek és értékesítettek, mivel ez a kémiai anyag nagymértékben javítja az olajok kenési képességeit. Erre a MoS2-re épülő motorolaj adalék volt a cég első terméke. Már az elmúlt században használták ezt az adalékot az USA légierejénél, hogy ha az repülőgépük olajtartályát találat éri, akkor se szakadjon meg az olaj filmrétege és lehetségesség váljon a landolás.
A vállalat az elmúlt évtizedekben dinamikus növekedésnek indult a piaci részesedés, az eladott mennyiségek és a forgalom tekintetében is.
A német autóvezetők első számú választása.