Autókozmetikai termékek Autókozmetikai termékek

Szervizünk nemcsak az autójavítás, de az autóápolás területén is a maximumra törekszik. Ezért forgalmazzuk a megbízható német SONAX prémium minőségű autókozmetikai termékeit.

A márka

SONAX a piacvezető Németországban az autóápolási termékek területén, és az egyik vezető gyártók világszerte. A márka képviselteti magát 100 országban szerte a világon. A cég már több már 60 éve jelen van a piacon fejlesztésével és gyártásával nagyteljesítményű autóápolási termékek körében, melyek megfelelnek a legmagasabb követelményeknek. Mindegy, hogy az autósport, a tuning, vagy a klasszikus autók: Mikor szükség van a gépkocsi tökéletes megjelenésére, SONAX mindig kéznél van gépkocsi rajongók és a szakértők számára.


A SONAX az "Évszázad Márkája" 

Másodszor kapta meg a SONAX az "Évszázad Márkája" elismerést. Háromévente a kiadók által akkreditált márkaképviselők tanácsadó testülete ("Deutsche Standards Editionen") adja oda a díjat azoknak a német márkáknak, amelyek példamutató módon képviselik saját ágazatukat. Az autóápolási termékágazat szektorában a SONAX-ot választották. A SONAX márka a minőséget és az innovációt tükrözi a fogyasztók szemében. Minden iparágban több mint 250 legerősebb német márka közül sikerült megszerezni a díjat.

SONAX a Legjobb Autóápolási Márka 

A SONAX által képviselt presztízs 2016-ban is jól tükröződik a nívós autós magazinok olvasói közvélemény- kutatásainak kiemelkedő eredményeiben. Egyetlen más nemzetközi autóápolási márka sem élvez ilyen magas szintű bizalmat. Az "Auto Bild" magazin olvasói szavazása - "A legjobb márkák minden kategóriában" - megerősítette a SONAX márkát, mégpedig ismét a legmagasabb pozícióban: Az Auto Bild olvasók 68% -a szerint a SONAX az első számú az autóápolási termék gyártók között. Ezzel 2016-ban immáron a negyedik alkalommal jár az élen a vörös logóval rendelkező márka. 


Az autóápolás jövője itt kezdődik 

Soha azelőtt nem voltak a SONAX autóápolási termékek olyan hatékonyak és könnyen alkalmazhatók, mint ma. Ez a több mint 65 éves tapasztalat és a német piacvezető gyártó széles körű szakértelmének eredménye. A SONAX kutatás-fejlesztés még jobbá teszi a termékeket, valamint innovatív folyamatokkal és technológiákkal biztosítja a fenntartható fejlődést a piaci versenyben. 

Kutatás & Fejlesztés 

A SONAX termékek a "Made in Germany" maximális minőségét képviselik! Ezt hangsúlyozza a számtalan sikeres teszt és díj is, melyet a független DEKRA, TÜV vagy GTÜ intézmények minden évben adtak a SONAX termékeknek. A termékek meggyőző teljesítménye együtt jár a példamutató környezeti jellemzőkkel. 

A Motorsport mobilizálja a márkát. 

A folyamatos és elkötelezett Motorsport szponzoráció egyedülálló környezetet biztosít a SONAX márka világméretű bemutatásához. A korábbi SONAX partnerek, mint például Ayrton Senna, Damon Hill, Michael Schumacher és Jacques Villeneuve nevei nagy figyelmet biztosítottak; A Williams, a McLaren Mercedes és az Infiniti Red Bull Racing a Formula 1-ben, valamint az Audi, a Mercedes és a BMW a DTM-ben tartósan növelték a SONAX márka ismertségét a globális közönség felé. A SONAX jelenleg támogatja személyes szponzorációval Daniel Abt-ot aki az ABT Schaeffler Audi Sport versenyző csapatának pilótája a FIA Formula E versenysorozatban.