GÉPJÁRMŰ DIAGNOSZTIKA ÉS HIBRID AUTÓK SZERVIZELÉSE

A promóció időtartama: 2022.01.07. - 2022.03.06.


DIAGNOSZTIKA NÁLUNK

Ha világít egy hibavisszajelző lámpa a műszerfalon, vagy rendellenes működést észlel a gépkocsi mindennapos használata közben – legyen szó akár a motorról, vagy a futóműről – ajánlatos ezeket a hibákat egy szakember segítségével minél előbb pontosan feltárni és orvosolni, mielőtt még egy komolyabb üzemzavar lép fel az autó használata közben.

 

Szervizünk 5 diagnosztikai eszközzel van felszerelve, amivel letudjuk fedni a magyarországi gépjárműpark szinte teljes egészét. A gépjármű-diagnosztika a gépjármű állapotminősítéséhez szükséges – az adott jármű műszaki állapotát bontás nélkül segít megállapítani. Futómű diagnosztikához és állításhoz egy 3D futómű állító berendezést használunk.

 

HIBRID AUTÓK SZERVIZELÉSE

Míg egy hagyományos üzemanyaggal működő autót belső égésű, egy elektromos autót pedig akkumulátoros elektromos motor hajt, addig egy hibrid autóban mindkettő megtalálható.

 

A kettős hajtásrendszer miatt a diagnosztika komplexitása is összetett. Hibás működés esetén újfajta hibajelenségek lépnek fel, melyek diagnosztizálása komoly szakértelmet kíván. A nagyfeszültségű̋ hálózaton bármilyen vizsgálat vagy javítás, csak feszültségmentes állapotban végezhető̋.

 

Ezt a munkát azonban csak a rendszert átfogóan ismerő̋ szakember végezheti, speciális szerszámok és eszközök segítségével. Szervizünk csapata rendelkezik a megfelelő képesítéssel és szaktudással, valamint szerszámozottsággal a hibrid autók javításához szükséges.


Miért válassza a FIX Autot?
  • Magas, megbízható szakmai színvonal.
  • Széles lefedettségű diagnosztikai eszközpark.
  • Különleges szolgáltatások:
  •  - automataváltó olajcsere
  •  - hibrid gépkocsijavítás
  •  - r1234yf gáztöltés
  •  - VW duplakuplung javítás
  • Márkafüggetlenség, rugalmas kiszolgálás, korrekt árak.
  • Előzetes árajánlat, számla és garancia.

DURVA MÍNUSZOK AKCIÓ 


Azonnali jóváírást adunk a javítási számla végösszegéből (bruttó)* az alábbi kedvezményrendszer szerint: 
40.000 Ft felett 10.000 Ft árengedmény 
80.000 Ft felett 20.000 Ft árengedmény 
120.000 Ft felett 30.000 Ft árengedmény 
160.000 Ft felett 40.000 Ft árengedmény


HÍVJON MINKET, VAGY JELENTKEZZEN BE ON-LINE!
AUTÓJA NÁLUNK SZAKÉRTŐ KEZEKBEN VAN!

A kedvezmény az alábbi tevékenységekre nem vonatkozik: műszaki vizsga, gumiabroncs, akkumulátor, autókozmetikai termékek, gyári alkatrészek. Más akcióval össze nem vonható. Készpénzre be nem váltható. Kizárólag személygépkocsikra vonatkozik. Az akció a készlet erejéig vagy visszavonásig tart. A változás jogát fenntartjuk. A feltüntetett termékek/szolgáltatások nem minősülnek konkrét ajánlattételnek.