GÉPJÁRMŰ DIAGNOSZTIKA ÉS HIBRID GÉPJÁRMŰVEK SZERVIZELÉSE

DIAGNOSZTIKA NÁLUNK

Ha világít egy hibavisszajelző lámpa a műszerfalon, vagy rendellenes működést észlel a gépkocsi mindennapos használata közben – legyen szó akár a motorról, vagy a futóműről – ajánlatos ezeket a hibákat egy szakember segítségével minél előbb pontosan feltárni és orvosolni, mielőtt még egy komolyabb üzemzavar lép fel az autó használata közben.

Szervizünk 5 diagnosztikai eszközzel van felszerelve, amivel letudjuk fedni a magyarországi gépjárműpark szinte teljes egészét. A gépjármű-diagnosztika a gépjármű állapotminősítéséhez szükséges – az adott jármű műszaki állapotát bontás nélkül segít megállapítani. Futómű diagnosztikához és állításhoz egy 3D futómű állító berendezést használunk.

HIBRID AUTÓK SZERVIZELÉSE

Míg egy hagyományos üzemanyaggal működő autót belső égésű, egy elektromos autót pedig akkumulátoros elektromos motor hajt, addig egy hibrid autóban mindkettő megtalálható.

A kettős hajtásrendszer miatt a diagnosztika komplexitása is összetett. Hibás működés esetén újfajta hibajelenségek lépnek fel, melyek diagnosztizálása komoly szakértelmet kíván. A nagyfeszültségű̋ hálózaton bármilyen vizsgálat vagy javítás, csak feszültségmentes állapotban végezhető̋.

Ezt a munkát azonban csak a rendszert átfogóan ismerő̋ szakember végezheti, speciális szerszámok és eszközök segítségével. Szervizünk csapata rendelkezik a megfelelő képesítéssel és szaktudással, valamint szerszámozottsággal a hibrid autók javításához szükséges.

Foglaljon időpontot itt! Hívjon Minket!


AUTÓJA NÁLUNK SZAKÉRTŐ KEZEKBEN VAN!

*Az akció tájékoztató jellegű. Kizárólag a felhasznált anyagokra vonatkozik, munkadíjra nem. Más akcióval/kedvezménnyel nem összevonható. Készpénzre be nem váltható. Kizárólag személygépkocsikra vonatkozik. Az akció a készlet erejéig vagy visszavonásig tart. A változás jogát fenntartjuk. A feltüntetett termékek/szolgáltatások nem minősülnek konkrét ajánlattételnek.