Flottakezelés Flottakezelés
Kedvezmények

Célunk minden flotta partnerünk részére a gépjárműpark méretének és futásteljesítményének megfelelő kedvezményrendszer biztosítása. 

Gazdaságos üzemeltetés 

Gyári előírásoknak megfelelő munkafolyamatokkal és minőségi alkatrészek felhasználásával biztosítjuk a gépkocsipark gazdaságos karbantartását annak érdekében, hogy kontrollált költségek mellett, megnöveljük a gépkocsik futásteljesítményét. Továbbá mi indokolatlan költségeket nem terhelünk ügyfeleinkre.

Átláthatóság 

Minden javítás előtt átvizsgáljuk a gépkocsikat, arról írásos árajánlatot készítünk. Mi csak azt cseréljük, amit tényleg szükséges és amire elfogadott jóváhagyásunk van. 

Megnövelt kihasználtság 

Minden szerelési idő veszteséget jelent a gépkocsik kihasználtsága területén. Szervizünk pontosan, gyorsan, szakszerűen és megbízhatóan dolgozik annak érdekében, hogy a gépkocsik minél kevesebb időt töltsenek leállással. 

Minőségi szervizszolgáltatások 

Célunk, hogy minőségi termékek felhasználásával kiemelkedő gépjármű karbantartási szolgáltatásokat nyújtsunk ügyfeleink részére. Fix csapatunk megbízható, pontos és tisztességes hozzáállással vívja ki vevőink bizalmát. Mi megoldjuk minden problémáját a gépkocsijával kapcsolatban! 
Diagnosztika 
Amikor a gépjármű hibát jelez, akkor célműszert kíván a megoldás, melyre szervizünk a BOSCH KTS-560, Hella-Gutmann Mega Macs, Delphi és Launch diagnosztikai műszereket használja. Mi feltárjuk és orvosoljuk a hibákat legyen szó motorvezérlésről, ABS/ESP rendszerekről, vagy komfortelektronikai egységekről. 
Klímaszerviz 
Ha gépkocsija klímaberendezése nem működik megfelelően, mi megtaláljuk a hiba okát és kijavítjuk azt. Feltöltjük a rendszert legyen szó r134a, vagy 1234yf klímagázról. Ionizált ózonos fertőtlenítéssel baktériummentesítjük klímaberendezését.  
Hozom-viszem szolgáltatás 
Mi levesszük a válláról cége gépparkjának szervizbe mozgatási feladatait. Átadás-átvételi jegyzőkönyvvel, felelősségbiztosítás mellett mozgatjuk kérésének megfelelően a gépkocsikat a szerviz és telephelye között. 
On-line bejelentkezés 
Hozzánk bárhonnan, bármikor be tud jelentkezi az Inerneten keresztül egyszerűen és gyorsan. Akár munkaszüneti napokon is.
Elektronikus szervizfüzet vezetése

A hagyományos szervizkönyvek folyamatos megszűnésével szinte az összes autógyártó digitális szervizfüzetet vezetett be. A korábbi nyomtatott szervizfüzet rendszer lassan teljesen megszűnik. A gépkocsik mindenkor esedékes karbantartási feladatait ezekbe a digitális szervizfüzetekbe kell a továbbiakban vezetni, ahol az adatok soha nem vesznek el. Szervizünk az alábbi márkák esetében (ahol a gyártó ezt lehetővé teszi a gyártási évtől függően) jogosult a digitális szervizfüzetekbe történő karbantartások felvezetésére: VW, Audi, Skoda, Seat, BMW, Toyota.