Rólunk

Nem untatnánk senkit hosszas cégtörténettel. Itt van 8 pont, amire mindig számíthat, ha megtisztel minket a bizalmával:

1. Szakértelem és tapasztalat: Ismerjük az autók működését és a különböző típusú járművek javítási módszereit. Tapasztalt kollégáink révén gyorsan beazonosítjuk az adott problémákat és megoldást találunk azok kijavítására.

 2. Pontosság és precizitás: Hisszük, hogy a jó autószerelőnek pontosan és precízen kell dolgoznia, hogy a javítások és karbantartások a gyári normáknak megfelelően legyenek elvégezve, és ne okozzanak további problémákat.

 3. Kreativitás és problémamegoldó képesség: Gyakran szembesülünk olyan helyzetekkel, amelyek megoldásához kreatív megközelítésekre van szükség. A jó autószerelő képes új megoldásokat találni az egyedi problémákra.

 4. Türelem és kitartás: Sokszor a bonyolultabb javítások és karbantartások időigényesek lehetnek, és sok türelmet, valamint kitartást igényelnek. Ez igaz lehet például egy komplikáltabb vezérlés csere esetén, vagy egy komplett motor felújítás alkalmával.

 5. Kommunikációs képesség: Fontos, hogy érthetően eltudjuk magyarázni az adott gépkocsi problémáját a tulajdonosának és felvázoljuk a javítási lehetőségeket. Ha több megoldás is körvonalazódik, akkor mindig a költséghatékonyabb verziót javasoljuk elsőnek.

6. Ügyfélcentrikusság: Az ügyfelek elégedettsége számunkra kulcsfontosságú. Figyelünk a vevőink igényeire, és segítünk nekik megérteni az autójukkal kapcsolatos kérdéseket és javítási lehetőségeket.

 7. Folyamatos tanulás és fejlődés: Az autószerelő iparág folyamatosan változik és fejlődik. Kollégáinkat képezzük, hogy lépést tartsanak az új technológiákkal és javítási módszerekkel.

8. Számla és jótállás: Nálunk nem kell külön kérni a számlát, mert mi másképp nem is dolgozunk. Mindenre garanciát és jótállást vállalunk. 16 évre visszamenőleg bármelyik nálunk javított gépkocsi előéletét azonnal visszakereshetjük a rendszerünkben. Ezért hozott alkatrészt nem építünk be soha.
Fontos számunkra a környezetünk védelme. Cégünk minden veszélyes hulladékot hivatalosan, dokumentálva, bevizsgált partnerrel szállíttatja el, amit az éves hulladék beváltásunkban fel is tüntetünk. A szerviz szinte teljes villamos energia ellátását napkollektorokkal biztosítjuk, ezzel is csökkentve az ökológiai lábnyomunkat.

Mi a Q-SERVICE?

Az autótulajdonosok a garanciális idő letelte után és akár előtt is szeretnék megbízható, minőségi és gyors műhelyek szakértelmére bízni autójukat. A független javítók bár szakmailag felkészültek, de megjelenésben és ügyfélkezelésben korábban elmaradtak a gépjármű tulajdonosok igényeitől. Ez mára megváltozott.

A Q-Service egy light franchise rendszerben működő szervizhálózat, egységes megjelenéssel és magas szakmai színvonallal. Minőségi alkatrészek felhasználásával gyors és megbízható javítást végeznek ügyfeleik számára a Q-Service hálózat tagok, akik megtartva függetlenségüket a jövő szervizeiként jelennek meg a hazai és a nemzetközi gépjárműjavító piacon.

FIX szervizfüzet

Kérje ingyenes szervizfüzetünket és hajtson rá a kedvezményekre!
Minden harmadik, a szervizfüzetbe bejegyzett javítás vagy olajcsere után meglepjük önt egy ajándékkal!
Részletek


Tanúsítvány a pénzügyileg legstabilabb cégeknek

A cégünk a  Dun & Bradstreet AAA (tripla A) Tanúsítványát kapta meg, mely azt jelzi, hogy velünk történő üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.

A Dun & Bradstreet nemzetközi üzleti információszolgáltató és -minősítő minden működő vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát osztályozza egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított módszertan alapján. Így került kiválasztásra cégünk, mint a pénzügyileg legstabilabb cégek egyike.

Nagy megtiszteltetés cégünk számára, hogy a Dun & Bradstreet objektív cégminősítése alapján a legjobbak között szerepelhetünk. Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a piacon tisztességesen járjunk el, így fontos számunkra, hogy egy külső szakértő is megerősítette, hogy cégünk fizetésképtelenségi valószínűsége kiemelkedően alacsony. Hisszük, hogy a  Dun & Bradstreet Tanúsítvány segítségével ügyfeleink, szállítóink, munkavállalóink felé is tovább fokozzuk azt a bizalmat, mely egyre fontosabb a hosszú távú, szilárd üzleti kapcsolatokban. Azzal, hogy egy független, nemzetközi  szakértő elismerte cégünk stabilitását, azt az üzenetet hordozza számunkra, hogy jó úton járunk cégünk építésében, fejlesztésében. Mivel vállalkozásunk minősítése szigorúan szakmai szempontok alapján történt, arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet, így a  Dun & Bradstreet Tanúsítvány valóban pozitívan különbözteti meg cégünket a piacon.


VEKOP-1.2.6-20-2020-00240 beruházáshoz kapcsolódó tájékoztató


Kedvezményezett neve: A-NET Hungary Kft.
Projekt címe: A-NET Hungary Kft. technológiafejlesztése
Szerződött támogatás összege: 10.751.456 Ft
Támogatás mértéke: 70%
Elnyert támogatás: 7.526.019 Ft
Projekt befejezési dátuma: 2021.12.31.
Projekt azonosító száma: VEKOP-1.2.6-20-2020-00240 
Projekt bemutatása:
  • 9.000 kWp napelem rendszer kialakítása.
  • RRC fék- és lengéscsillapító tesztpad beszerzése.
  • Launch X-431 Euro Pro4 diagnosztikai eszköz vásárlása.
  • TEXA 715R EVO/HFO klímatöltő berendezés megvétele.
  • SPIN ATF 5000 automata váltóolaj cserélő berendezés beszerzése.
  • Dell Vostro 3491 notebook megvétele.