VEKOP-1.2.6-20-2020-00240 beruházáshoz kapcsolódó tájékoztató


Kedvezményezett neve: A-NET Hungary Kft.
Projekt címe: A-NET Hungary Kft. technológiafejlesztése
Szerződött támogatás összege: 10.751.456 Ft
Támogatás mértéke: 70%
Elnyert támogatás: 7.526.019 Ft
Projekt befejezési dátuma: 2021.12.31.
Projekt azonosító száma: VEKOP-1.2.6-20-2020-00240 
Projekt bemutatása:
 • 9.000 kWp napelem rendszer kialakítása.
 • RRC fék- és lengéscsillapító tesztpad beszerzése.
 • Launch X-431 Euro Pro4 diagnosztikai eszköz vásárlása.
 • TEXA 715R EVO/HFO klímatöltő berendezés megvétele.
 • SPIN ATF 5000 automata váltóolaj cserélő berendezés beszerzése.
 • Dell Vostro 3491 notebook megvétele.


  

Rólunk

Az A-NET Hungary Kft. a FIX Auto Service márkanév tulajdonosa 2007 óta nyújt megbízható, pontos és tisztességes szolgáltatást. Célunk, hogy kiváló munkánkkal, széles szolgáltatási körrel, márkaszerviz szintű eszközparkkal emelkedjünk ki a gépjármű javítási piacon. 5 szervizállásunk várja Önt minden hétköznap 7:30 és 16:30 között.

Minden munkánkra teljes körű jótállást vállalunk, ezen felül minden szolgáltatásunk mellé átvizsgálást adunk. Mivel az autójavítás számos területén otthonosan mozgunk, minden problémájával szívesen látjuk és reméljük, hogy elégedett, visszatérő ügyfeleink között tudhatjuk hamarosan.
Fontos számunkra a környezetünk védelme. Cégünk minden veszélyes hulladékot hivatalosan, dokumentálva, bevizsgált partnerrel szállíttatja el, amit az éves hulladék beváltásunkban fel is tüntetünk. A szerviz szinte teljes villamos energia ellátását napkollektorokkal biztosítjuk, ezzel is csökkentve az ökológiai lábnyomunkat.


Miért a FIX?

 • Teljes garancia és jótállás
 • Márkafüggetlenség
 • Garantált átvizsgálás
 • Azonnali árajánlat
 • Kedvező rezsióradíj
 • Szakértelem
 • Megújuló akciók
 • Gyári szervizkönyv és/vagy elektronikus szervizfüzet vezetés

Mi a Q-SERVICE?

Az autótulajdonosok a garanciális idő letelte után és akár előtt is szeretnék megbízható, minőségi és gyors műhelyek szakértelmére bízni autójukat. A független javítók bár szakmailag felkészültek, de megjelenésben és ügyfélkezelésben korábban elmaradtak a gépjármű tulajdonosok igényeitől. Ez mára megváltozott.

A Q-Service egy light franchise rendszerben működő szervizhálózat, egységes megjelenéssel és magas szakmai színvonallal. Minőségi alkatrészek felhasználásával gyors és megbízható javítást végeznek ügyfeleik számára a Q-Service hálózat tagok, akik megtartva függetlenségüket a jövő szervizeiként jelennek meg a hazai és a nemzetközi gépjárműjavító piacon.

FIX szervizfüzet

Kérje ingyenes szervizfüzetünket és hajtson rá a kedvezményekre!
Minden harmadik, a szervizfüzetbe bejegyzett javítás vagy olajcsere után meglepjük önt egy ajándékkal!
Részletek


Tanúsítvány a pénzügyileg legstabilabb cégeknek

A cégünk a  Dun & Bradstreet AAA (tripla A) Tanúsítványát kapta meg, mely azt jelzi, hogy velünk történő üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.

A Dun & Bradstreet nemzetközi üzleti információszolgáltató és -minősítő minden működő vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát osztályozza egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított módszertan alapján. Így került kiválasztásra cégünk, mint a pénzügyileg legstabilabb cégek egyike.

Nagy megtiszteltetés cégünk számára, hogy a Dun & Bradstreet objektív cégminősítése alapján a legjobbak között szerepelhetünk. Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a piacon tisztességesen járjunk el, így fontos számunkra, hogy egy külső szakértő is megerősítette, hogy cégünk fizetésképtelenségi valószínűsége kiemelkedően alacsony. Hisszük, hogy a  Dun & Bradstreet Tanúsítvány segítségével ügyfeleink, szállítóink, munkavállalóink felé is tovább fokozzuk azt a bizalmat, mely egyre fontosabb a hosszú távú, szilárd üzleti kapcsolatokban. Azzal, hogy egy független, nemzetközi  szakértő elismerte cégünk stabilitását, azt az üzenetet hordozza számunkra, hogy jó úton járunk cégünk építésében, fejlesztésében. Mivel vállalkozásunk minősítése szigorúan szakmai szempontok alapján történt, arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet, így a  Dun & Bradstreet Tanúsítvány valóban pozitívan különbözteti meg cégünket a piacon.