VEZÉRLÉS ALKATRÉSZEKRE ÉS MOTOR FELÚJÍTÁSRA 15%

A promóció időtartama: 2022.06.01. – 2022.08.31.*

A promóció ideje alatt minden vezérlés alkatrészre és motor felújításra 15% kedvezményt adunk!

A vezérműszíj/lánc elhasználódása üzemzavarhoz, elszakadása súlyos motorkárosodáshoz vezethet. Már olvasni sem jó, átélni még kevésbé: dugattyúk törése, szelepek görbülése és törése, hengerfejek sérülése, sőt, extrém esetben a motorblokk repedéséhez töréséhez is vezethet. E problémák orvoslása többszörösen is túlszárnyalja egy teljes vezérléscsere (vezérműszíj, feszítőgörgő, vezetőgörgő, vízpumpa) árát.

Szervizünkben a csereintervallumtól függetlenül is megvizsgáljuk motorja vezérlését, hiszen az igénybevétel módjától függően akár idő előtt hibákat vehetünk észre a vezérműszíjon vagy a hajtásláncon. Ha kétség merül fel az állapotát illetően, azonnal cserét javaslunk, hiszen a későbbi meghibásodás okozta károk jóval nagyobb anyagi megterhelést jelentenek, mint a vezérlés cseréje. Minden esetben odafigyelünk arra, hogy az Ön járművébe csak a megfelelő típusú, magas minőségű, odaillő alkatrészek kerüljenek – így a csere biztosan a kívánt eredményt hozza meg.

Ha már megtörtént a baj, ne csüggedjen, mi akkor is megoldjuk a problémáját! Vállaljuk a motor teljes felújítását, generálozását is – gépkocsija ismét üzemképes, tökéletes állapotú lesz. A vezérműszíj elszakadása nem egy folyamat. Az egyik pillanatban még az úti célja felé autózik, a következő pillanatban pedig az út szélén áll járművével, a motorban pedig több százezer forintos kár keletkezett. Ezért elengedhetetlen a gyártó által megadott kilométer- vagy időintervallumban a vezérlés cseréje.

Fontos tudni! Az ilyen komoly, több napos, akár több hetes munkáknál pontos árajánlatot csak megbontás után tud adni bármelyik szerviz, mivel akkor derül ki, hogy melyik alkatrészeket lehet megmenteni és mi az, ami cserére, vagy felújításra szorul. Jöjjön el hozzánk és személyesen átbeszéljük a megoldási javaslatainkat!

Foglaljon időpontot itt! Hívjon Minket!

*Az akció tájékoztató jellegű. Más akcióval/kedvezménnyel nem összevonható. Készpénzre be nem váltható. Kizárólag személygépkocsikra vonatkozik. Az akció a készlet erejéig vagy visszavonásig tart. A változás jogát fenntartjuk. A feltüntetett termékek/szolgáltatások nem minősülnek konkrét ajánlattételnek.