VALVOLINE MOTOROLAJ CSERE 15% KEDVEZMÉNNYEL

A promóció időtartama: 2024.05.16. – 2024.08.04.*

A nyári forróság, a sok csomag, és a rengeteg megtett kilométer, a gépkocsik motorját is megterheli. A friss motorolaj, az olaj- és levegő szűrők cseréje fokozottan ajánlott az ilyen időszakban, főleg akkor, ha hosszú távon óvni akarjuk autónk műszaki állapotát.

Az olajcsere elmulasztása, azaz a motorolaj és a szűrök túlhasználása, súlyos motorkárokat eredményez. Ha nem friss a kenőolaj, akkor megnő a súrlódás és a kopás motor belsejében, ami a motor idő előtti működésképtelenségéhez vezet.

A több százezer km futásteljesítmény a mai modern turbófeltöltős gépkocsiknál csak egyféle képen lehetséges, ha rendszeresen maximum 15-20.000 km-ként lecseréljük a motorolajat. Ne felejtsük el, hogy nemcsak a kenőolaj fog elfáradni ennyi kilométer alatt, hanem maga az olajszűrő is.

Szervizünkben a gyári technológiák betartásával csak az Ön gépkocsijába gyárilag előírt motorolajat tesszük. Motorolaj palettánkban megtalálhatja a Valvoline, az Orlen és a Champion kenőanyagok teljes skáláját, mely termékekre korlátozott ideig 15% kedvezményt adunk ügyfeleinknek. A márkák számos úttörő és innovatív újítást alkalmaznak a kenőanyagaiban, amik egyedülállók a motorolaj piacon.

Foglaljon időpontot itt! Hívjon Minket!


AUTÓJA NÁLUNK SZAKÉRTŐ KEZEKBEN VAN!

*Az akció tájékoztató jellegű. Kizárólag a felhasznált anyagokra vonatkozik, munkadíjra nem. Más akcióval/kedvezménnyel nem összevonható. Készpénzre be nem váltható. Kizárólag személygépkocsikra vonatkozik. Az akció a készlet erejéig vagy visszavonásig tart. A változás jogát fenntartjuk. A feltüntetett termékek/szolgáltatások nem minősülnek konkrét ajánlattételnek.