MOST AJÁNDÉK LIQUI MOLY TERMÉKET ADUNK MINDEN VALVOLINE OLAJCSERE MELLÉ! EZT NE HAGYJA KI! BÍZZA A SZAKEMBERRE A MOTOROLAJ VÁLASZTÁST! AZ ÁLTALUNK AJÁNLOTT MOTOROLAJOKKAL BIZTOS A JÓ TELJESÍTMÉNY!

Miért válassza a FIX Auto Service-t?
  • Régen volt olajcserén?
  • A kúton töltött utoljára motorolajat?
  • Most vett egy használtautót?

Foglaljon időpontot itt!

Minden megtett kilóméterrel csökken a motor élettartama. A rossz minőségű motorolaj és üzemanyag felgyorsítja ezt a folyamatot. A motor hosszú élettartamának titka, a rendszeres olajcsere periódus szigorú betartása és a megfelelő minőségi motorolaj használata. Ezzel meglehet előzni a költséges javításokat és a jármű állapotát eredeti minőségéhez lehet közelíteni. Szervizünken a gyári technológiák betartásával csak az Ön gépkocsijába gyárilag előírt motorolajat tesszük. A Valvoline a legkorszerűbb alapolajokat és a legfejlettebb adalékrendszert alkalmazza. Egyedülálló termékpalettánkkal minden gépkocsihoz tudunk megfelelő minőségű és árú terméket biztosítani. Akciónk időtartama alatt most minden Valvolinne motorolaj csere mellé Liqui Moly adalékot adunk ajándékba!

 
NEHÉZ JÓ SZERVIZT TALÁLNI, DE ÖNNEK MÁR SIKERÜLT!
AUTÓJA NÁLUNK JÓ KEZEKBEN VAN! 
Az akció időtartama: 2020.11.01 - 2021.01.15. Más akcióval és kedvezménnyel nem összevonható. Készpénzre be nem váltható. A változás jogát fenntartjuk.