PÖRGESSE FEL A LÓERŐKET A LEGKORSZERŰBB VALVOLINE MOTOROLAJOKKAL! A HÓNAP AJÁNLATAKÉNT 4 LITER VALVOLINE MOTOROLAJ MELLÉ 1 LITERT AJÁNDÉKBA ADUNK! BÍZZA AZ OLAJVÁLASZTÁST SZAKEMBEREINKRE! A KÖZÉPSZERŰ MEGOLDÁS NEM ELÉG JÓ! A VALVOLINE KÜLÖNLEGES TELJESÍTM

Miért válassza a FIX Auto Service-t?
    • Magas, megbízható szakmai színvonal.
    • Előzetes árajánlat, számla és garancia.
    • Minőségi alkatrészek és segédanyagok használata.
    • 5 lépéses gyors online bejelentkezés.

Foglaljon időpontot itt!

Ha Ön 2 évente új autóra cseréli gépkocsiját, akkor ezt most ne olvassa tovább. Ha ez nem így van, akkor aktuális Valvoline motorolaj ajánlatunk Önnek szól!
Mi kell ahhoz, hogy egy használt autó hosszú évekig problémamentesen kiszolgáljon minket, akár több százezer kilóméteren át? A válasz egyszerű: 20.000 km olajcsere periódus, minőségi alapanyagok felhasználásával. Sokan kérdezik, hogy van e különbség és ha igen, akkor mekkora a motorolajok minősége között? Ha leakarjuk egyszerűsíteni a választ egy hasonlattal, akkor azt tudjuk mondani, hogy ugyan akkora a minőségi különbség, mint az autók között. Nagy! Egy tévesen megválasztott és felhasznált motorolaj nagy károkat tud okozni a gépkocsiban. Ezért nem javasoljuk sem az áruházi dolgozók által kiválasztott, sem a töltőállomásoknál gyorsan és méregdrágán beletöltött motorolaj használatát. A motor hosszú élettartamának a titka a rendszeres olajcsere periódus szigorú betartása és a megfelelő előírású és minőségű motorolaj használata. Akciónkban minden 4 liter VALVOLINE motorolaj mellé 1 litert AJÁNDÉKBA adunk!
Szervizünken a gyári technológiák betartásával csak az Ön gépkocsijába gyárilag előírt motorolajat tesszük. Motorolaj palettánkban megtalálhatja a VALVOLINE kenőanyagok teljes skáláját. A márka számos úttörő és innovatív újítást alkalmaz a kenőanyagaiban, amik egyedülállók a motorolaj piacon. A VALVOLINE a legkorszerűbb alapolajokat és a legfejlettebb adalékrendszert alkalmazza. Egyedülálló termékpalettánkkal minden gépkocsihoz tudunk megfelelő minőségű és árú terméket biztosítani, ezért is forgalmazzuk továbbá az ORLEN és CASTROL motorolajokat.
NEHÉZ JÓ SZERVIZT TALÁLNI, DE ÖNNEK MÁR SIKERÜLT!
AUTÓJA NÁLUNK JÓ KEZEKBEN VAN! 
 
Az akció tájékoztató jellegű. Más akcióval/kedvezménnyel nem összevonható. Készpénzre be nem váltható. Kizárólag személygépkocsikra vonatkozik. Az akció a készlet erejéig vagy visszavonásig tart. A változás jogát fenntartjuk. A promóció időtartama: 2020.09.01 - 2020.10.31.