TELJES GÉPI AUTOMATAVÁLTÓ OLAJCSERE 15% KEDVEZMÉNNYEL

A promóció időtartama: 2024.05.16. – 2024.08.04.*

Az automata sebességváltó a motor mellett az gépkocsi legdrágább és technológiailag legösszetettebb részegysége. Az automatikus sebességváltó egy hidraulikusan vezérelt speciális sebességváltó, amely működéséhez egyedi folyadék szükséges. Ez a speciális folyadék (ATF) biztosítja a kiválasztott sebességváltó üzemmód végrehajtását és a sebességek váltását autózás közben.

Kiemelten fontos, hogy a gépkocsiban lévő ATF folyadék megfelelő minőségű és tiszta legyen. Használat során a rendszerbe apró fémforgácsok és egyéb szennyeződések kerülnek, melyeket még a szűrő sem képes felfogni, és ezek negatívan befolyásolják az automata sebességváltó működését. A megtett kilométereknek megfelelően ez a folyadék elszennyeződik, ezért cserélni kell. 

A folyadékcsere elmulasztása a sebességváltó hibás működését eredményezheti, ami a sebességváltók rossz pillanatban történő kapcsolását vagy nem kapcsolását eredményezheti. Szélsőséges esetekben a sebességváltó mechanikája teljesen megsérülhet.

Az ATF folyadék cseréjéhez egy speciális berendezés szükséges, ami elvégzi az elhasznált folyadék leszívását, átmossa a rendszert, majd feltölti azt friss olajjal. A művelet során az ATF rendszer szűrőjét és a kapcsolódó tömítéséket is ki kell cserélni. Szervizünk egy teljesen automata készülékkel végzi ezt a cserét és a tisztítást.

Korlátozott ideig a felhasznált automataváltó olajakra 15% kedvezményt adunk!

Foglaljon időpontot itt! Hívjon Minket!


AUTÓJA NÁLUNK SZAKÉRTŐ KEZEKBEN VAN!

*Az akció tájékoztató jellegű. Kizárólag a felhasznált anyagokra vonatkozik, munkadíjra nem. Más akcióval/kedvezménnyel nem összevonható. Készpénzre be nem váltható. Kizárólag személygépkocsikra vonatkozik. Az akció a készlet erejéig vagy visszavonásig tart. A változás jogát fenntartjuk. A feltüntetett termékek/szolgáltatások nem minősülnek konkrét ajánlattételnek.