TÉLI-, NÉGYÉVSZAKOS GUMIABRONCSOK, GUMICSERE

A promóció időtartama: 2023.11.01. - 2023.12.31.

Akciónk keretében, ha nálunk vásárol minimum 2 db új téli- vagy négyévszakos gumiabroncsot, egy kedvezmény kupont adunk Önnek ajándékba, amit a következő szervizelése alkalmával jóváírunk számlájából!

Ha új téli- vagy négyévszakos gumiabroncsra van szüksége és bizonytalan, hogy milyen márkát válasszon, szeretne jó minőséget, de fontos, hogy ne legyen túl drága a gumiabroncs, akkor keresse bizalommal szervizünket, mert kollégáink mindig az Önnek és gépkocsijának legmegfelelőbb terméket fogják ajánlani.

Amennyiben nem szeretne új abroncsot vásárolni, csak a régieket átcseréltetné, úgy szakképzett kollégáink elvégzik a gumicserét és lézeres centrírozó berendezésünkkel ki is balanszírozzák azt, hogy az abroncsok úttartása egyenes legyen. Kerülje el a sorban állást és a hosszas telefonálást, fogaljon hozzánk időpontot kényelmesen on-line weboldalunkon keresztül.

Foglaljon időpontot itt! Hívjon Minket!
•Az akció tájékoztató jellegű. Más akcióval/kedvezménnyel nem összevonható. Készpénzre be nem váltható. Kizárólag személygépkocsikra vonatkozik. Az akció a készlet erejéig vagy visszavonásig tart. A változás jogát fenntartjuk. A feltüntetett termékek/szolgáltatások nem minősülnek konkrét ajánlattételnek.