SONAX ÉS NIGRIN AUTÓÁPOLÁSI TERMÉKEK

A promóció időtartama: 2024.03.04. – 2024.05.19.

A promóció ideje alatt csökkentettük a SONAX és NIGRIN termékek árát!*

Szervizünk nemcsak az autójavítás, de az autóápolás területén is a maximumra törekszik. Ezért forgalmazzuk a megbízható német SONAX és NIGRIN prémium minőségű autókozmetikai termékeit.

A SONAX a piacvezető Németországban az autóápolási termékek területén, és az egyik vezető gyártók világszerte. A márka képviselteti magát 100 országban szerte a világon. A cég már több már 60 éve jelen van a piacon fejlesztésével és gyártásával nagyteljesítményű autóápolási termékek körében, melyek megfelelnek a legmagasabb követelményeknek.

A szintén német NIGRIN márka hosszú és sikeres múltra tekint vissza az autóápolási és autókellék piacán. A vállalatot 1896-ban alapították Németországban, és azóta folyamatosan fejlődik és növekszik. A NIGRIN portfóliója széles választékot kínál az autótulajdonosok számára, beleértve a tisztítószereket, fényezőket, kenőanyagokat, kiegészítőket és egyéb autóápolási termékeket és mindezt egy elérhetőbb árszínvonalon. A márka elkötelezett az autók védelme, karbantartása és esztétikai megjelenése iránt, és számos termékkel rendelkezik a különféle igények kielégítésére, legyen szó akár belső, akár külső ápolásról, vagy éppen speciális igényekről, mint például a télre vagy nyárra való felkészülés.

Keresse a SONAX és NIGRIN autóápolási termékeit szervizünkben!

Foglaljon időpontot itt! Hívjon Minket!


AUTÓJA NÁLUNK SZAKÉRTŐ KEZEKBEN VAN!


*Az akció tájékoztató jellegű. Más akcióval/kedvezménnyel nem összevonható. Készpénzre be nem váltható. Kizárólag személygépkocsikra vonatkozik. Az akció a készlet erejéig vagy visszavonásig tart. A változás jogát fenntartjuk. A feltüntetett termékek/szolgáltatások nem minősülnek konkrét ajánlattételnek.