PROFESSZIONÁLIS MOTOROLAJ CSERE

Korlátozott ideig minden motorolaj cserére 15% kedvezményt adunk a motorolaj és az olajszűrő árából! *


Akár egy olajcsere elmulasztása, azaz a motorolaj és a szűrök túlhasználása, súlyos motorkárokat eredményezhet. Hogyan? Ha nem friss a kenőolaj, akkor megsűrösödik, ez által megnő a súrlódás és a kopás motor belsejében, a szennyeződések felhalmozódnak, így az olajszűrő folyamatosan eltömődik, továbbá az olaj már nem fogja tudni elvezetni a hőt a motorból, ami teljesítménycsökkenést és túlmelegedést fog okozni. Természetesen ezek mind a motor idő előtti működésképtelenségéhez fog vezetni.

Sajnos egyre több ilyen esettel találkozunk a szervizben, amit időről-időre be is mutatunk a Facebook oldalunkon. Ezeket az eseteket is lehet még orvosolni, de ilyenkor már komplett motor felújítás szükséges, ami igen magas költséggel és hosszú javítási idővel jár. Az efféle felesleges költségek könnyen elkerülhetőek, ha odafigyelünk autónk szervizintervallum betartására. 

Több százezer km futásteljesítmény a mai modern turbófeltöltős gépkocsiknál csak egyféle képen lehetséges, ha rendszeresen maximum 15-20.000 km-ként lecseréljük a motorolajat. Ne felejtsük el, hogy nemcsak a kenőolaj fog elfáradni ennyi kilométer alatt, hanem maga az olajszűrő is.


Szervizünkben a gyári technológiák betartásával csak az Ön gépkocsijába gyárilag előírt motorolajat tesszük. Motorolaj palettánkban mindenkinek tudunk megfelelő megoldást találni, egészen a csúcsteljesítmény elérésétől, az olcsó, de technikailag kiváló minőséget képviselő motorolajig. Szervizünkben megtalálhatja a Valvoline, az Orlen és a Champion* kenőanyagok teljes skáláját. De természetesen, ha más márkát szeretne a gépkocsijába, akkor azt is megoldjuk Önnek.


A promóció időtartama: 2024.03.04. – 2024.05.19.

Foglaljon időpontot itt! Hívjon Minket!


AUTÓJA NÁLUNK SZAKÉRTŐ KEZEKBEN VAN!

*Az akció tájékoztató jellegű és a felhasznált anyagokra vonatkozik, munkadíjra nem. Más akcióval, vagy kedvezménnyel nem összevonható. Készpénzre be nem váltható. Kizárólag személygépkocsikra vonatkozik. Az akció a készlet erejéig vagy visszavonásig tart. A változás jogát fenntartjuk. A feltüntetett termékek/szolgáltatások nem minősülnek konkrét ajánlattételnek.