NÉMET SONAX ÉS NIGRIN AUTÓÁPOLÁSI TERMÉKEK

Megunta, hogy az 500 Ft-os szélvédő mosó folyadék semmilyen szennyeződést nem visz le a szélvédőről? És furcsa módon az ablaktörlő lapátok gumija is hamarabb elhasználódik és csíkosan töröl. A kézi mosóban lévő vegyszer, pedig semmilyen bogarat nem távolít el, pedig minden úgy habzik, mintha egy gyereket fürdetne? Itt az ideje minőségi termékeket használnia, amiben nem fog csalódni!

Szervizünk nemcsak az autójavítás, de az autóápolás területén is a maximumra törekszik. Ezért forgalmazzuk a megbízható német SONAX és NIGRIN prémium minőségű autókozmetikai termékeit.

A SONAX a piacvezető Németországban az autóápolási termékek területén, és az egyik vezető gyártók világszerte. A márka képviselteti magát 100 országban szerte a világon. A cég már több már 60 éve jelen van a piacon fejlesztésével és gyártásával nagyteljesítményű autóápolási termékek körében, melyek megfelelnek a legmagasabb követelményeknek.

A szintén német NIGRIN márka hosszú és sikeres múltra tekint vissza az autóápolási és autókellék piacán. A vállalatot 1896-ban alapították Németországban, és azóta folyamatosan fejlődik és növekszik. A NIGRIN portfóliója széles választékot kínál az autótulajdonosok számára, beleértve a tisztítószereket, fényezőket, kenőanyagokat, kiegészítőket és egyéb autóápolási termékeket és mindezt egy elérhetőbb árszínvonalon. A márka elkötelezett az autók védelme, karbantartása és esztétikai megjelenése iránt, és számos termékkel rendelkezik a különféle igények kielégítésére, legyen szó akár belső, akár külső ápolásról, vagy éppen speciális igényekről, mint például a télre vagy nyárra való felkészülés.

Foglaljon időpontot itt! Hívjon Minket!


AUTÓJA NÁLUNK SZAKÉRTŐ KEZEKBEN VAN!

*Az akció tájékoztató jellegű. Kizárólag a felhasznált anyagokra vonatkozik, munkadíjra nem. Más akcióval/kedvezménnyel nem összevonható. Készpénzre be nem váltható. Kizárólag személygépkocsikra vonatkozik. Az akció a készlet erejéig vagy visszavonásig tart. A változás jogát fenntartjuk. A feltüntetett termékek/szolgáltatások nem minősülnek konkrét ajánlattételnek.