MŰSZAKI VIZSGÁZTATÁS MELLÉ AJÁNDÉK KLÍMAFERTŐTLENÍTÉS

Az akció ideje alatt, az első 50 műszaki vizsgáztatás mellé, ajándék klímafertőtlenítést adunk. Ha időben foglal hozzánk időpontot, akkor választhat az ózonos klímatisztítás, vagy a SONAX klímatisztító spray között!*

Fontos tudni, hogy lejárt műszaki vizsgával autója nem vehet részt a közlekedésben. A lejárt műszaki vizsga láttán a rendőr elveszi a forgalmi engedélyt és bírságol. De ennél fontosabb, hogy a műszaki vizsga során szervizünkben átvizsgáljuk az autó lényeges elemeit az üzembiztonságot szem előtt tartva és ha találunk bármilyen problémát, arról tájékoztatjuk és javaslatot teszünk a probléma megoldására.

Amennyiben közeledik autója műszaki érvényességének lejárata, jelentkezzen be hozzánk pár kattintással online weboldalunkon keresztül, hogy továbbra is biztonságosan és a jogszabályoknak megfelelően használhassa tovább járművét. Szervizünkben helyben végezzük a jármű átvizsgálását, majd a szükséges javítások után partnerünkkel elvégeztetjük a hatósági vizsgáztatást is.

Biztosak vagyunk az elvégzett munkánk minőségében, ezért a nálunk ellenőrzött és felkészített gépkocsikra vizsgagaranciát vállalunk. Azaz, ha valamilyen okból kifolyólag mégis megbukna a gépkocsi a műszaki vizsgán, úgy Önnek nem kell kifizetnie a vizsgadíjat. A műszaki vizsga esedékes következő lejárati időpontját rögzítjük a rendszerünkbe, és a következő dátum közeledtével értesítjük Önt a megújítás szükségességéről, így biztosan nem felejti el. 

A promóció időtartama: 2024.03.04. – 2024.05.19.

Foglaljon időpontot itt! Hívjon Minket!


AUTÓJA NÁLUNK SZAKÉRTŐ KEZEKBEN VAN!


*Az akció tájékoztató jellegű. Más akcióval/kedvezménnyel nem összevonható. Készpénzre be nem váltható. Kizárólag személygépkocsikra vonatkozik. Az akció a készlet erejéig vagy visszavonásig tart. A változás jogát fenntartjuk. A feltüntetett termékek/szolgáltatások nem minősülnek konkrét ajánlattételnek.