HAMAROSAN LEJÁR, VAGY MÁR LE IS JÁRT AUTÓJA MŰSZAKI ÉRVÉNYESSÉGE?
LEHETSÉGES A KOCKÁZATMENTES VIZSGÁZTATÁS? IGEN!
JELNETKEZZEN BE HOZZÁNK ÉS HASZNÁLJA KI VIZSGA-GARANCIÁNKAT 27.990 Ft-ÉRT! CSAK PÁR KATTINTÁS ÉS MEGVAN A FIX IDŐPONTJA!

Miért válassza a FIX Auto Service-t?
  1. Magas, megbízható szakmai színvonal.
  2. Előzetes árajánlat, számla és garancia.
  3. Minőségi alkatrészek használata.
  4. Márkafüggetlenség, rugalmas kiszolgálás.

Foglaljon időpontot itt!

Miben különbözik egyik vizsgahely a másiktól? Abban, hogy mi garantáljuk a sikeres műszakit, ha az autó nálunk lett felkészítve! A balesetmentes közlekedés egyik követelménye, hogy gépkocsija megfelelő műszaki állapotban vegyen részt az utakon. Ez a műszaki vizsgáztatás lényege. Szervizünkben alaposan átvizsgálunk minden autót a műszaki folyamatát megelőzően. Így Ön biztos lehet abban, hogy gépkocsija átmegy a vizsgán és Ön nem bukja el a vizsgadíjat egy esetlegesen nem ismert probléma felmerülése esetén. Minden általunk átnézett - szükség esetén megjavított - gépkocsira vizsgagaranciát vállalunk! Ha még sem menne át a gépkocsi, akkor a vizsgadíjat nem számoljuk fel Önnek! Hívjon minket, vagy jelentkezzen be itt weboldalunkon!
AUTÓJA NÁLUNK JÓ KEZEKBEN VAN! 
 
Az akció időtartama: 2020.01.15 - 2020.03.08. Más akcióval és kedvezménnyel nem összevonható. Készpénzre be nem váltható. A változás jogát fenntartjuk.