HAMAROSAN LEJÁR, VAGY MÁR LE IS JÁRT AUTÓJA MŰSZAKI ÉRVÉNYESSÉGE? LEHETSÉGES A KOCKÁZATMENTES VIZSGÁZTATÁS? IGEN! JELNETKEZZEN BE HOZZÁNK ÉS HASZNÁLJA KI VIZSGA-GARANCIÁNKAT 29.990 Ft-ÉRT! CSAK PÁR KATTINTÁS ÉS MEGVAN A FIX IDŐPONTJA! EGYSZERŰEN, KÉNYELME

Miért válassza a FIX Autot?
  • Magas, megbízható szakmai színvonal.
  • Profi diagnosztikai eszközpark
  • Előzetes árajánlat, számla és garancia.
  • Minőségi alkatrészek és segédanyagok használata.
  • Márkafüggetlenség, rugalmas kiszolgálás.
  • 5 lépéses gyors online bejelentkezés
Foglaljon időpontot itt!

Miben különbözik egyik vizsgahely a másiktól? Abban, hogy mi garantáljuk a sikeres műszakit, ha az autó nálunk lett felkészítve! A balesetmentes közlekedés egyik követelménye, hogy gépkocsija megfelelő műszaki állapotban vegyen részt az utakon. Ez a műszaki vizsgáztatás lényege. Szervizünkben alaposan átvizsgálunk minden autót a műszaki folyamatát megelőzően. Így Ön biztos lehet abban, hogy gépkocsija átmegy a vizsgán és Ön nem bukja el a vizsgadíjat egy esetlegesen nem ismert probléma felmerülése esetén. Minden általunk átnézett - szükség esetén megjavított - gépkocsira vizsgagaranciát vállalunk! Ha még sem menne át a gépkocsi, akkor a vizsgadíjat nem számoljuk fel Önnek! Hívjon minket, vagy jelentkezzen be itt weboldalunkon!
NEHÉZ JÓ SZERVIZT TALÁLNI, DE ÖNNEK MÁR SIKERÜLT!
AUTÓJA NÁLUNK JÓ KEZEKBEN VAN! 
 
A promóció időtartama: 2021.09.01. - 2021.10.31. vagy a készlet erejéig!
* Az akció tájékoztató jellegű. Más akcióval/kedvezménnyel nem összevonható. Készpénzre be nem váltható. Kizárólag személygépkocsikra vonatkozik. Az akció a készlet erejéig vagy visszavonásig tart. A változás jogát fenntartjuk.