HAMAROSAN LEJÁR, VAGY MÁR LE IS JÁRT AUTÓJA MŰSZAKI ÉRVÉNYESSÉGE? LEHETSÉGES A KOCKÁZATMENTES VIZSGÁZTATÁS? IGEN! JELNETKEZZEN BE HOZZÁNK ÉS HASZNÁLJA KI VIZSGA-GARANCIÁNKAT 27.990 Ft-ÉRT! CSAK PÁR KATTINTÁS ÉS MEGVAN A FIX IDŐPONTJA! EGYSZERŰEN, KÉNYELME

Miért válassza a FIX Auto Service-t?
    • Magas, megbízható szakmai színvonal.
    • Előzetes árajánlat, számla és garancia.
    • Minőségi alkatrészek és segédanyagok használata.
    • 5 lépéses gyors online bejelentkezés.
Foglaljon időpontot itt!

Miben különbözik egyik vizsgahely a másiktól? Abban, hogy mi garantáljuk a sikeres műszakit, ha az autó nálunk lett átvizsgálva és felkészítve! A balesetmentes közlekedés egyik követelménye, hogy gépkocsija megfelelő műszaki állapotban vegyen részt a közlekedésben. Ez a műszaki vizsgáztatás lényege. Szervizünkben alaposan átvizsgálunk minden autót a műszaki vizsgáztatás folyamatát megelőzően, hogy Ön biztos lehessen abban, hogy gépkocsija átmegy a vizsgáztatáson és Ön nem bukja el a vizsgadíjat egy esetlegesen nem ismert probléma felmerülése esetén. Minden általunk átnézett - szükség esetén megjavított - gépkocsira vizsgagaranciát vállalunk! Ha még sem menne át a gépkocsi, akkor a vizsgadíjat nem számoljuk fel Önnek! Hívjon minket, vagy jelentkezzen be itt weboldalunkon!
NEHÉZ JÓ SZERVIZT TALÁLNI, DE ÖNNEK MÁR SIKERÜLT!
AUTÓJA NÁLUNK JÓ KEZEKBEN VAN! 
 
Az akció tájékoztató jellegű. Más akcióval/kedvezménnyel nem összevonható. Készpénzre be nem váltható. Kizárólag személygépkocsikra vonatkozik. Az akció a készlet erejéig vagy visszavonásig tart. A változás jogát fenntartjuk. A promóció időtartama: 2020.09.01 - 2020.10.31.