MOTOROLAJ CSERE, INTERVALLUM SZERVIZ

A promóció időtartama: 2023.01.02. - 2023.03.12.

Elindítjuk a 2023-as évet egy igazán kedvező ajánlattal! Azonnali jóváírást adunk a javítási számla végösszegéből (bruttó)az alábbi kedvezményrendszer szerint:
50.000 Ft felett 10.000 Ft árengedmény
100.000 Ft felett 20.000 Ft árengedmény
150.000 Ft felett 30.000 Ft árengedmény
200.000 Ft felett 40.000 Ft árengedmény

A több százezer km futásteljesítmény a mai modern turbófeltöltős gépkocsiknál csak egyféle képpen lehetséges, ha rendszeresen maximum 20.000 km-ként lecseréljük a motorolajat. Egy tévesen megválasztott és felhasznált motorolaj nagy károkat tud okozni a gépkocsiban. Szervizünken a gyári technológiák betartásával csak az Ön gépkocsijába gyárilag előírt motorolajat tesszük. Motorolaj palettánkban megtalálhatja a Valvoline és Champion kenőanyagok teljes skáláját. A márkák számos úttörő és innovatív újítást alkalmaznak a kenőanyagaiban, amik egyedülállók a motorolaj piacon. A Valvoline és a Champion motor és hajtómű olajok a legkorszerűbb alapolajokat és a legfejlettebb adalékrendszereket alkalmazzák. 

Motorolaj labor vizsgálat – MOL LubCheck

Egyedül álló módon lehetőséget biztosítunk ügyfeleinknek, hogy gépkocsijuk motorolaját egy professzionális laborvizsgálat keretében bevizsgáltassák. A LubCheck egy világszerte elismert diagnosztikai eljárás, amely az olajminták vizsgálatán alapuló gépállapot-figyelésre alapszik. Motorolajcsere alkalmával egy speciális tartályba gyűjtjük össze az elhasznált folyadék egy részét és azt a MOL tesztlaboratóriumába küldjük be, ahol azt egy mindenre kiterjedő laborvizsgálatnak vetik alá. A kapott eredmények alapján egy szakvéleményt készítenek az esetleges problémákról és karbantartást támogató javaslatot adnak. A LubCheck segítségével tudomást szerezhetünk kezdődő meghibásodásokról, és megelőzhetjük a költségesen javítható, halmozódott károsodásokat. A LubCheck használatáról érdeklődjön szervizünkben!

Foglaljon időpontot itt! Hívjon Minket!

*A kedvezmény az alábbi tevékenységekre nem vonatkozik: műszaki vizsga, gumiabroncs, akkumulátor, autókozmetikai termékek, gyári alkatrészek. Más akcióval össze nem vonható. Készpénzre be nem váltható. Kizárólag személygépkocsikra vonatkozik. Az akció a készlet erejéig vagy visszavonásig tart. A változás jogát fenntartjuk. A feltüntetett termékek/szolgáltatások nem minősülnek konkrét ajánlattételnek.