MOTOROLAJ CSERE

A promóció időtartama: 2022.01.07. - 2022.03.06.


A több százezer km futásteljesítmény a mai modern turbófeltöltős gépkocsiknál csak egyféle képpen lehetséges, ha rendszeresen maximum 20.000 km-ként lecseréljük a motorolajat. Sokan kérdezik tőlünk, hogy mekkora a különbség a motorolajok között? A rövid válaszunk csak annyi, hogy nagy. Egy tévesen megválasztott és felhasznált motorolaj nagy károkat tud okozni a gépkocsiban. Ezért nem javasoljuk sem az áruházi dolgozók által kiválasztott, sem a töltőállomásoknál gyorsan és méregdrágán beletöltött motorolaj használatát.
A motor hosszú élettartamának a titka, a rendszeres olajcsere periódus szigorú betartása és a megfelelő előírású és minőségű motorolaj használata. Szervizünken a gyári technológiák betartásával csak az Ön gépkocsijába gyárilag előírt motorolajat tesszük. Motorolaj palettánkban megtalálhatja a Valvoline kenőanyagok teljes skáláját. A márka számos úttörő és innovatív újítást alkalmaz a kenőanyagaiban, amik egyedülállók a motorolaj piacon. A Valvoline a legkorszerűbb alapolajokat és a legfejlettebb adalékrendszert alkalmazza. Egyedülálló termékpalettánkkal minden gépkocsihoz tudunk megfelelő minőségű és árú terméket biztosítani, ezért is forgalmazzuk továbbá az ORLEN és CASTROL motorolajokat.
A motor hosszú élettartamának a titka a rendszeres olajcsere periódus szigorú betartása és a megfelelő előírású és minőségű motorolaj használata. Legyen szó DPF, start-stop, vagy extra nagy teljesítményű rendszerről, mi mindig a megfelelő megoldást nyújtjuk gépkocsijának.

Miért válassza a FIX Autot?
  • Magas, megbízható szakmai színvonal.
  • Széles lefedettségű diagnosztikai eszközpark.
  • Különleges szolgáltatások:
  •  - automataváltó olajcsere
  •  - hibrid gépkocsijavítás
  •  - r1234yf gáztöltés
  •  - VW duplakuplung javítás
  • Márkafüggetlenség, rugalmas kiszolgálás, korrekt árak.
  • Előzetes árajánlat, számla és garancia.

DURVA MÍNUSZOK AKCIÓ 


Azonnali jóváírást adunk a javítási számla végösszegéből (bruttó)* az alábbi kedvezményrendszer szerint: 
40.000 Ft felett 10.000 Ft árengedmény 
80.000 Ft felett 20.000 Ft árengedmény 
120.000 Ft felett 30.000 Ft árengedmény 
160.000 Ft felett 40.000 Ft árengedmény


HÍVJON MINKET, VAGY JELENTKEZZEN BE ON-LINE!
AUTÓJA NÁLUNK SZAKÉRTŐ KEZEKBEN VAN!

A kedvezmény az alábbi tevékenységekre nem vonatkozik: műszaki vizsga, gumiabroncs, akkumulátor, autókozmetikai termékek, gyári alkatrészek. Más akcióval össze nem vonható. Készpénzre be nem váltható. Kizárólag személygépkocsikra vonatkozik. Az akció a készlet erejéig vagy visszavonásig tart. A változás jogát fenntartjuk. A feltüntetett termékek/szolgáltatások nem minősülnek konkrét ajánlattételnek.