AUTOTOMATA A VILÁGÍTÁS-BEÁLLÍTÁS, DE MÉGSEM ÉRZI, HOGY JÓ LENNE? NEM TUDJA, HOGY JÓL VAN E BEÁLLÍTVA A KANYARKÖVETÉS? TÖRÖTT VOLT AZ AUTÓ ÉS NEM KALIBRÁLTÁK ÚJRA A FÉNYSZÓRÓKAT? MI A LEGMODERNEBB DIAGNOSZTIKAI ÉS VÉNYSZÓRÓ-BEÁLLÍTÓ RENDSZERREL MEGOLDJUK!

Miért válassza a FIX Autot?
  • Magas, megbízható szakmai színvonal.
  • Profi diagnosztikai eszközpark
  • Előzetes árajánlat, számla és garancia.
  • Minőségi alkatrészek és segédanyagok használata.
  • Márkafüggetlenség, rugalmas kiszolgálás.
  • 5 lépéses gyors online bejelentkezés
Foglaljon időpontot itt!

Akciónk keretében most 15% kedvezményt adunk a komplett újra kalibrálási folyamat munkadíjából!
A közlekedés során látni legalább olyan fontos, mint hogy minket is meglássanak. Járművünk világítástechnikai rendszerei erről gondoskodnak. Meghibásodásunk esetén növekszik a balesetveszély, ezért a rendszerek közlekedésbiztonsági szempontból kiemelt jelentőségűek.
Szervizünk a legmondernebb Hella Gutmann SEG IV-DLLX készüléket a szintén Hella Gutmann Mega Macs diagnosztikai műszerrel összekötve, az összes ma forgalomban lévő ultra modern fényszóró-rendszereket, így a halogén fényszórókat, bi-xenon fényszórókat, LED fényszórókat, Matrix Beam fényszórókat és a távolsági-asszisztenssel ellátott rendszereket is egyszerűen és gyorsan újratudja kalibrálni. A Mercedes ezt az eszközt használja a gyártás során a gépkocsik alapbeállításához is!
Egyre több járműnél alkalmaznak távolsági fényszóró-asszisztenst. Ezeket gyártótól függően külön kell ellenőrizni, beállítani, illetve értékelni. Az új Hella Gutmann fényszóró állító révén ez lehetővé válik. A vizsgálóernyő függőleges skálája 0,2°-os lépésekben van megadva, segítségével azonban 0,1°-os lépésekben lehet leolvasni az értékeket. Ezáltal például az új Audi A8-as LED-fényszórója eseteben kiértékelhető a Matrix-Beam távolsági fény. A leolvasott korrekciós értéket a diagnosztikai készülék a vezérlőegységnek továbbítja. Így az SEG IV a tökéletes beállítást tekintve döntőnek bizonyuló sikertényezőt kínál olyan fényszórók eseteben, amelyeket mechanikusan már nem lehet beállítani. Továbbá a készülék vizsgálóernyője bármilyen fényelosztáshoz alkalmas, így tompított, távolsági és ködfényszóróhoz, valamint a különböző távolsági fényszóró-asszisztensek fényéhez is.
Tudta, hogy egy karambol, vagy egy komolyabb futómű javítás után mindig újra kell kalibrálni a mai modern fényszóró rendszereket? 

HÍVJON MINKET, VAGY JELENTKEZZEN BE ON-LINE!
AUTÓJA NÁLUNK JÓ KEZEKBEN VAN!

A promóció időtartama: 2021.09.01. - 2021.10.31. vagy a készlet erejéig!
Az akció tájékoztató jellegű. Más akcióval/kedvezménnyel nem összevonható. Készpénzre be nem váltható. Kizárólag személygépkocsikra vonatkozik. Az akció a készlet erejéig vagy visszavonásig tart. A változás jogát fenntartjuk.