Hűsítő kedvezmények

A promóció időtartama: 2022.06.01. – 2022.08.31.*

A promóció ideje alatt minden klímagázra, ózonos klímatisztításra és pollen szűrőre 20% kedvezményt adunk!

Komfortérzetünk és egészségünk érdekében, gondosan fel kell készülni nyári rekkenő hőségre. Gondoljon bele mi történne, ha egy nehéz nap után, hőségben, a dugóban araszolna klíma nélkül, vagy az autóval tervezett családi vakáción hagyná cserben autója klímája, a forró nyári melegben. Ahhoz, hogy rövid vagy akár hosszú távon zavartalanul élvezhessük gépkocsink hűtőrendszerét, néhány dolgot karban kell tartani. Egy szezon előtti karbantartással elkerülhetjük a váratlan meglepetéseket. Forduljon hozzánk időben és nézesse át gépkocsiját a nyár kezdete elött, hogy bosszúságot és pénzt spóroljon meg. 

Mindegy, hogy R1234a, vagy R1234yf gázzal van feltöltve a gépkocsija, szervizünk mind a két típusú klímatöltő berendezéssel rendelkezik.

A karbantartás fontossága viszont nem csak a rendszer gázzal való töltésében merül ki. Tudta, hogy a párás nedves időszakban a rendszer gyakran begombásodhat? Ez a poshadt, penészes szagú nedvesség a rendszerből kicsapódva, porral keveredve, légúti megbetegedéseket, vagy akár allergiás reakciókat okozhatnak. Ne veszélyeztesse önmaga és családja egészségét. Bízza ránk a klímatisztítást mely során nem csak rendszer fertőtlenítése történik meg, hanem az egész autó baktérium és vírusmentes lesz, valamint a kellemetlen szagok is eltűnnek.

A pollenszűrő feladata a kabinba beáramló levegő megszűrése. Hazánkban rengeteg por, pollen, fű és virág van a levegőben, ami felerősíti az allergiás emberek tüneteit. E miatt is érdemes minden nyári szezon előtt pollenszűrőt cseréltetni a gépkocsikban. Egy jó minőségű pollenszűrő többet tud az olcsó márkáknál.

Foglaljon időpontot itt! Hívjon Minket!

*Az akció tájékoztató jellegű. Más akcióval/kedvezménnyel nem összevonható. Készpénzre be nem váltható. Kizárólag személygépkocsikra vonatkozik. Az akció a készlet erejéig vagy visszavonásig tart. A változás jogát fenntartjuk. A feltüntetett termékek/szolgáltatások nem minősülnek konkrét ajánlattételnek.