INGYENES ÁLLAPOTFELMÉRÉS!

A promóció időtartama: 2024.01.01. - 2024.03.03.

Akciónk keretében INGYENESEN felmérjük gépkocsija műszaki állapotát! Önnek csak annyi a dolga, hogy online időpontot foglal Állapotfelmérésre a weboldalunkon keresztül!

A gépkocsik már nélkülözhetetlen eszközt képviselnek mindennapjainkban. Akár már egy pár napos autó nélküli lét is komoly feladat elé állíthat egy családot. Ezért is tartjuk nagyon fontosnak, hogy mindenki tisztában legyen autója valós műszaki állapotával.

2024-ben csupán 2 hónap erejéig, kizárólag az online időpontfoglalások esetében, díjmentesen nézzük át a hozzánk bejelentkező ügyfeleink gépkocsijait. A mechanikai állapotfelmérés kiterjed a folyadékszintek ellenőrzésére (motorolaj, fékfolyadék, fagyálló, ablakmosó), a fékek állapotára, a futómű ellenőrzésére, a vezérlés szemrevételezésére, a gumiabroncsok és a kipufogó állapotára.

A feltárt hibákról egy kötelezettségmentes árajánlatot készítünk Önnek, így Ön nemcsak a hibákról, de azok megoldásáról és a felmerülő költségekről is tisztában lesz. 

Foglaljon időpontot itt! Hívjon Minket!


AUTÓJA NÁLUNK SZAKÉRTŐ KEZEKBEN VAN!

•Az akció tájékoztató jellegű. Más akcióval/kedvezménnyel nem összevonható. Készpénzre be nem váltható. Kizárólag személygépkocsikra vonatkozik. Az akció a készlet erejéig vagy visszavonásig tart. A változás jogát fenntartjuk. A feltüntetett termékek/szolgáltatások nem minősülnek konkrét ajánlattételnek. A díjmentes szolgáltatást indok nélkül bármikor megtagadhatjuk.