GYÁRI ELEKTRONIKUS SZERVIZFÜZET VEZETÉSE ÉS GYÁRI DIAGNOSZTIKA

MÁR ELÉRHETŐ SZERVIZÜNKBEN!

Ha nem szeretné többé márkaszervizbe vinni garanciális vagy garancia időn túli gépkocsiját és keres egy magas szakmai színvonalú, kiemelkedően felszerelt szervizt, ahol gyári, vagy minőségi utángyártott alkatrészek felhasználásával, gyári technológiák betartása mellett, számlával és garanciával dolgoznak, akkor csapatunk várja a FIX Auto Serviceben.

A hagyományos szervizkönyvek folyamatos megszűnésével szinte az összes autógyártó digitális szervizfüzetet vezetett be. A korábbi nyomtatott szervizfüzet rendszer lassan teljesen megszűnik. A gépkocsik mindenkor esedékes karbantartási feladatait ezekbe a digitális szervizfüzetekbe kell a továbbiakban vezetni, ahol az adatok soha nem vesznek el. Szervizünk az alábbi márkák esetében (ahol a gyártó ezt lehetővé teszi a gyártási évtől függően) jogosult a digitális szervizfüzetekbe történő karbantartások felvezetésére:

VW, AUDI, SKODA, SEAT, BMW, TOYOTA, FORD, PSA, CITROEN

Ugyan ezen márkák tekintetében kollégáink rendelkeznek minden gyári technikai leírással, amivel egy márkaszerviz is rendelkezik. Úgynevezett PassThru technológiával gyári diagnosztikát is végre tudunk hajtani ezeken a gépkocsi típusokon.

Kollégáink folyamatos képzéseken vesznek részt, hogy a szakma legújabb kihívásainak is megtudjunk felelni. Gyári programok használatával normaidős elszámolás alapján készítünk minden esetben egy előzetes árajánlatot, hogy Önt soha ne érje meglepetés. Minden esetben célunk az eredeti gyári műszaki állapot visszaállítása, ezért kizárólag gyári beszállítóktól fogjuk beszerezni Önnek a gépkocsijához az alkatrészeket. 

Foglaljon időpontot itt! Hívjon Minket!


AUTÓJA NÁLUNK SZAKÉRTŐ KEZEKBEN VAN!