FAGYÁLLÓ CSERE, AKKUMULÁTOR, ABLAKTÖRLŐ LAPÁT, SONAX TERMÉKEK

A promóció időtartama: 2022.11.01. - 2022.12.31.

Minden téli szezon előtt fontos, hogy gépkocsinkat megfelelően felkészítsük a megváltozott időjárási körülményekre. Az alapvető karbantartási feladatok közé tartozik többek között a fagyálló folyadék ellenőrzése, a téli szélvédőmosó folyadék feltöltése, továbbá az első és hátsó ablaktörlő lapátok minőség ellenőrzése. E feladatok elvégzésében is számíthat kollégáink szakértelmére, akik megmérik a gépkocsijában lévő fagyálló folyadék minőségét, ellenőrzik és igény szerint feltöltik az ablakmosó folyadéktartályt német SONAX téli szélvédő mosóval és megvizsgálják az ablaktörlő lapátok gumijának kopását.

Ha úgy érzi, hogy nehezen indul hidegben a kocsija, jöjjön el hozzánk és díjmentesen bemérjük akkumulátora teljesítményét! És amennyiben esedékessé vált a csere, úgy 15% kedvezményt biztosítunk minden nálunk kapható akkumulátorra!

Miért is fontos, hogy megfelelő teljesítményű legyen az akkumulátorunk? A modern gépjárművekben működő számos elektromos funkció működtetéséhez megbízható energiaforrásra van szükség, és ameddig erre a gépjármű villamos generátora nem képes, addig ez a feladat az akkumulátorra hárul. A megfelelően feltöltött akkumulátor gondoskodik arról, hogy autónk akkor is elássa feladatát, amikor a motorja áll, és a generátor nem termel energiát. Szervizünkben gyorsan és hatékonyan elvégezzük jelenlegi akkumulátora bemérését és ellenőrizzük állapotát. Amennyiben akkumulátora állapota szükségessé teszi, magas kényelmi és biztonsági igényeknek megfelelő minőségi, szervizelést nem igénylő, prémium minőségű akkumulátorral cseréljük.

Akciónk keretében a fagyálló cserére, akkumulátorra, ablaktörlő lapátra és a SONAX téli termékeire 15% kedvezményt adunk!

Foglaljon időpontot itt! Hívjon Minket!

*A kedvezmény az alábbi tevékenységekre nem vonatkozik: műszaki vizsga, gumiabroncs, akkumulátor, autókozmetikai termékek, gyári alkatrészek. Más akcióval össze nem vonható. Készpénzre be nem váltható. Kizárólag személygépkocsikra vonatkozik. Az akció a készlet erejéig vagy visszavonásig tart. A változás jogát fenntartjuk. A feltüntetett termékek/szolgáltatások nem minősülnek konkrét ajánlattételnek.