IDEGESÍTI, HOGY VILÁGÍT EGY HIBAVISSZAJELZŐ LÁMPA A MŰSZERFALON? PROFESSZIONÁLIS DIAGNOSZTIKAI-VEZÉRLŐEGYSÉG KIOLVASÁS ÉS TÖRLÉS CSAK 8.990 FT! MÉRJE FEL GÉPJŰRMŰVE ÁLLAPOTÁT PROFI SZAKEMBEREK SEGÍTSÉGÉVEL!

Miért válassza a FIX Autot?
  • Magas, megbízható szakmai színvonal.
  • Profi diagnosztikai eszközpark
  • Előzetes árajánlat, számla és garancia.
  • Minőségi alkatrészek és segédanyagok használata.
  • Márkafüggetlenség, rugalmas kiszolgálás.
  • 5 lépéses gyors online bejelentkezés
Foglaljon időpontot itt!

Akciónk keretében most csak 8.990 Ft-ért olvassuk ki és szakmailag értelmezzük gépkocsija vezérlőegységét!
Szervizünkben nem egy, az internetről rendelhető bluetooth „eszközökkel” állapítjuk meg a hiba forrását. Mi elkötelezettek vagyunk a minőség iránt, ezért professzionális BOSCH, Hella-Gutmann, DELPHI és Launch diagnosztikai berendezések segítségével olvassuk ki a vezérlőegység adatait. Az alapbeállítások ellenőrzésén és korrigálásán kívül megvizsgáljuk a motorvezérlést, feltárjuk az elektromos rendszerek esetleges hibáit, emellett a komfortelektronikai rendellenességek és a légzsákok hibajelzéseit is megállapítjuk – a hibakódokat beolvassuk és töröljük. A gépjármű-diagnosztika a gépjármű állapotminősítéséhez szükséges – az adott jármű műszaki állapotát bontás nélkül segít megállapítani.
A műszaki diagnosztika számos előnyt jelent az autó tulajdonosának:
  • egy meghibásodás már a kezdeti szakaszban felismerhető, a helyzet súlyosbodása megelőzhető. 
  • a meghibásodás mértéke, pontos helye és oka is feltárható. 

Mindez bontás és szubjektív tényezők nélkül, hiszen a mérés reprodukálható és dokumentálható. Ha jól ismerjük járművünk műszaki állapotát, azt biztonságosabban tudjuk használni, jobban tudunk az alkatrészekkel gazdálkodni, növelni tudjuk járművünk hatékonyságát.

HÍVJON MINKET, VAGY JELENTKEZZEN BE ON-LINE!
AUTÓJA NÁLUNK JÓ KEZEKBEN VAN!

A promóció időtartama: 2021.09.01. - 2021.10.31. vagy a készlet erejéig!
Az akció tájékoztató jellegű. Más akcióval/kedvezménnyel nem összevonható. Készpénzre be nem váltható. Kizárólag személygépkocsikra vonatkozik. Az akció a készlet erejéig vagy visszavonásig tart. A változás jogát fenntartjuk.