IDEGESÍTI, HOGY VILÁGÍT EGY HIBAVISSZAJELZŐ LÁMPA A MŰSZERFALON? PONTOS SZAKAMI VÁLASZT AKAR A PROBLÉMA MEGOLDÁSÁRA? PROFESSZIONÁLIS DIAGNOSZTIKAI-VEZÉRLŐEGYSÉG KIOLVASÁS ÉS TÖRLÉS CSAK 7.990 FT! MÉRJE FEL GÉPJŰRMŰVE ÁLLAPOTÁT PROFI SZAKEMBEREK SEGÍTSÉGÉV

Miért válassza a FIX Auto Service-t?
  • Magas, megbízható szakmai színvonal.
  • Előzetes árajánlat, számla és garancia.
  • Minőségi alkatrészek használata.
  • Márkafüggetlenség, rugalmas kiszolgálás.

Foglaljon időpontot itt!

Szervizünkben nem egy, az internetről rendelhető bluetooth „eszközökkel” állapítjuk meg a hiba forrását. Mi elkötelezettek vagyunk a minőség iránt, ezért professzionális BOSCH és DELPHI diagnosztikai berendezések segítségével olvassuk ki a vezérlőegység adatait. Az alapbeállítások ellenőrzésén és korrigálásán kívül megvizsgáljuk a motorvezérlést, feltárjuk az elektromos rendszerek esetleges hibáit, emellett a komfortelektronikai rendellenességek és a légzsákok hibajelzéseit is megállapítjuk – a hibakódokat beolvassuk és töröljük. A gépjármű-diagnosztika a gépjármű állapotminősítéséhez szükséges – az adott jármű műszaki állapotát bontás nélkül segít megállapítani.
A műszaki diagnosztika számos előnyt jelent az autó tulajdonosának:
  • egy meghibásodás már a kezdeti szakaszban felismerhető, a helyzet súlyosbodása megelőzhető. 
  • a meghibásodás mértéke, pontos helye és oka is feltárható. 

Mindez bontás és szubjektív tényezők nélkül, hiszen a mérés reprodukálható és dokumentálható. Ha jól ismerjük járművünk műszaki állapotát, azt biztonságosabban tudjuk használni, jobban tudunk az alkatrészekkel gazdálkodni, növelni tudjuk járművünk hatékonyságát. Hívjon minket, vagy jelentkezzen be itt weboldalunkon!

NEHÉZ JÓ SZERVIZT TALÁLNI, DE ÖNNEK MÁR SIKERÜLT!
AUTÓJA NÁLUNK JÓ KEZEKBEN VAN! 
 
A promóció időtartama: 2021.01.18 - 2021.03.31.
*Más akcióval és kedvezménnyel nem összevonható. Készpénzre be nem váltható. A változás jogát fenntartjuk.