BIZTOS MEGÁLLÁS MINDEN KÖRÜLMÉNY KÖZÖTT

A promóció időtartama: 2023.01.02. - 2023.03.12.

Elindítjuk a 2023-as évet egy igazán kedvező ajánlattal! Azonnali jóváírást adunk a javítási számla végösszegéből (bruttó)az alábbi kedvezményrendszer szerint:
50.000 Ft felett 10.000 Ft árengedmény
100.000 Ft felett 20.000 Ft árengedmény
150.000 Ft felett 30.000 Ft árengedmény
200.000 Ft felett 40.000 Ft árengedmény

Érzi, hogy valami nincs rendben a fékekkel? Fémes súrlódást hall? Fékezés közben jobbra-balra húz az autó? Ha a megszokottól nagyobb láberő szükséges a fékpedál nyomásához, akkor az azt jelzi, hogy fékei már elhasználódtak. Ez csak pár jelenség, ami a fékkel kapcsolatos hibára utalhat, de még számos jele lehet a fékek már veszélyes elhasználódásának, vagy meghibásodásának.

Legyünk tisztába azzal, hogy a fékrendszer a gépjármű legfontosabb biztonsági berendezése, rendszeres átvizsgálása és minőségi karbantartása elengedhetetlen a biztonságos közlekedés érdekében. Főleg a téli csúszós, sokszor nedves körülmény között nem érdemes kockáztatni! Ahhoz, hogy gépjárművünket időben probléma mentesen megtudjuk állítani, jól működő fékrendszerre van szükségünk. 

A fékek szerelése mindenképpen szaktudást igényel! A fék az autó egyik legfontosabb alkatrésze ezen a területen mindig mindennek tökéletesnek kell lennie. Jöjjön el hozzánk és ellenőriztesse fékrendszerét, menjen biztosra.  Használja ki különleges ajánlatunkat.

Tudta, hogy a fékfolyadék cseréjét használattól függően minden, de maximum minden második fékcserénél ajánlatos elvégezni? A túlságosan elhasználódott folyadék feltöltődik vízzel, és veszít hatékonyságából. Intenzív fékezéskor akár a fékhajtás teljes megszűnését eredményezheti.

Foglaljon időpontot itt! Hívjon Minket!

*A kedvezmény az alábbi tevékenységekre nem vonatkozik: műszaki vizsga, gumiabroncs, akkumulátor, autókozmetikai termékek, gyári alkatrészek. Más akcióval össze nem vonható. Készpénzre be nem váltható. Kizárólag személygépkocsikra vonatkozik. Az akció a készlet erejéig vagy visszavonásig tart. A változás jogát fenntartjuk. A feltüntetett termékek/szolgáltatások nem minősülnek konkrét ajánlattételnek.