Foglaljon időpontot!
A hónap ajánlata!

A hónap ajánlata!

Itt az idei év legnagyobb szervizkedvezménye! Takarékoskodjon, mert most akár 50.000 Ft azonnali kedvezményt adunk Önnek a számla végösszegéből!
Motorolaj csere

Motorolaj csere

A motorolaj cserének mindig szezonja van! Tartsa karban rendszeresen gépkocsiját és garantált lesz a hosszú motorélettartam!

Futómű javítás

Futómű javítás

A gumiabroncsok mellett a futómű gondoskodik autója megfelelő úttartásáról. Ha problémát érez vagy hall vezetéskor, jöjjön el egy ellenörzésre!

Automataváltó olajcsere

Automataváltó olajcsere

Gépi automataváltó olaj- és szűrő csere kizárólag minőségi alkatrészek felhasználásával, MOTUL rendszertisztító adalékkal!

Alkatrész biztosítás

Alkatrész biztosítás

Egyedül álló alkatrész garancia biztosítás, kizárólag a Q-Service hálózatában! Gyári garanciához megközelítő szintű biztonságot nyújt Önnek a váratlan meghibásodásokra!

Diagnosztika, Hibrid Szerviz

Diagnosztika, Hibrid Szerviz

Vezérlőegység hibafeltárás, 3D futómű beállítás, és hibrid autók javítása! Felszerelt gépparkkal megoldjuk a problémáját!
DIGITÁLIS SZERVIZFÜZET ÉS DIAGNOSZTIKA

DIGITÁLIS SZERVIZFÜZET ÉS DIAGNOSZTIKA

VW, Audi, Skoda, Seat, BMW, Toyota, Ford, Volvo, Peugeot, Citroen, Opel, Fiat és Alfa Romeo gépkocsik javítása gyári technológiával, digitális szervizfüzet vetésével!

Műszaki Vizsgáztatás

Műszaki Vizsgáztatás

Kockázatmentes a vizsgáztatás! Műszaki vizsga vizsgagaranciával 32.990 Ft! Minden gépkocsit átvizsgálunk és felkészítünk a sikeres vizsgára! Foglaljon időpontot on-line itt weboldalunkon!

Olajcserétől műszaki vizsgáig: Akciós ajánlatok a FIX autószervizben – Budapest XIX. kerületében, Kispesten

A gépjárműszerviz, ahol csak kellemes meglepetés érheti Önt:
– Megújuló akciók, szakértő hibaelhárítás, teljes körű garancia a javításokra
– Előzetes árajánlat, fix áras autójavítás, tervezhető költség.
– FIX-szervizfüzet, melynek használata esetén minden 3. alkalommal apró ajándékokkal lepjük meg Önt!
A Q-SERVICE hálózat tagjaként 5 szervizállásunkkal minden gépkocsival kapcsolatos problémájára örömmel keresünk megoldást!

Kisteherautó szervizelés, karbantartás és műszaki vizsgáztatás

Szervizünk 3,5 tonnáig vállalja a kistehergépjárművek időszakos karbantartását, eseti meghibásodásainak javítását és műszaki vizsgáztatását. Motorfelújítás, vezérlés, kuplung csere, váltójavítás, diagnosztika, bármivel kereshet minket. Tudjuk, hogy az Ön furgonja egy fontos munkaeszköz, ezért törekszünk rövid határidővel végrehajtani a javításokat, hogy az Ön kishaszongépjárműje újra munkába állhasson.

Gépjármű márkák, melyek javítását ránk bízhatja

A FIX márkafüggetlen budapesti szerviz, amely gyakorlatilag minden személygépkocsi átvizsgálását, műszaki vizsgáztatását, olajcseréjét, javítását el tudja végezni.

Nyári és téli gumik raktárról, vagy rövid határidős beszerzéssel

Iratkozzon fel hírlevelünkre és vegye igénybe azonnal online kedvezményeinket!

Szeretne első kézből értesülni legújabb akcióinkról? Akkor nem kell mást tennie, mint feliratkozni hírlevelünkre!