FÉKRENDSZER AKCIÓ 20%

A promóció időtartama: 2022.03.07. - 2022.05.31*

A promóció időtartama alatt minden fék alkatrészre 20% kedvezményt adunk!

 

Érzi, hogy valami nincs rendben a fékekkel? Fémes súrlódást hall? Fékezés közben jobbra-balra húz az autó? Ha a megszokottól nagyobb láberő szükséges a fékpedál nyomásához, akkor az azt jelzi, hogy fékei már elkoptak. Normál gépkocsi használat mellett egy átlagos gépkocsi esetében azt lehet mondani, hogy az első fékbetéteket 20.000, az első féktárcsákat 40.000 kilóméterenként érdemes lecserélni. Mivel a hátsó fékekere kevesebb terhelés jut, ott ezek a mérőszámok magasabbak.

Ez csak pár jelenség, ami a fékkel kapcsolatos hibára utalhat, de még számos jele lehet a fékek már veszélyes elhasználódásának vagy meghibásodásának. Legyünk tisztába azzal, hogy a fékrendszer a gépjármű legfontosabb biztonsági berendezése, rendszeres átvizsgálása és minőségi karbantartása elengedhetetlen a biztonságos közlekedés érdekében. Nem érdemes kockáztatni. Ahhoz, hogy gépjárművünket időben probléma mentesen megtudjuk állítani, jól működő fékrendszerre van szükségünk.

A fékek szerelése mindenképpen szaktudást igényel! A fék az autó egyik legfontosabb alkatrésze ezen a területen mindig mindennek tökéletesnek kell lennie. Jöjjön el hozzánk és ellenőriztesse fékrendszerét, menjen biztosra.  Használja ki különleges ajánlatunkat, amivel most kedvező feltételekkel tudja lecseréltetni fékalkatrészeit.

Tudta, hogy a fékfolyadék cseréjét használattól függően minden, de maximum minden második fékcserénél, függetlenül attól, hogy csak betétről vagy komplett tárcsa+betét cseréről van e szó, ajánlatos elvégezni? A túlságosan elhasználódott folyadék feltöltődik vízzel, és veszít hatékonyságából. Intenzív fékezéskor akár a fékhajtás radikális csökkenését is eredményezheti.

Foglaljon időpontot itt!


HÍVJON MINKET, VAGY JELENTKEZZEN BE ON-LINE!
AUTÓJA NÁLUNK SZAKÉRTŐ KEZEKBEN VAN!

*Az akció tájékoztató jellegű. Más akcióval/kedvezménnyel nem összevonható. Készpénzre be nem váltható. Kizárólag személygépkocsikra vonatkozik. Az akció a készlet erejéig vagy visszavonásig tart. A változás jogát fenntartjuk. A feltüntetett termékek/szolgáltatások nem minősülnek konkrét ajánlattételnek.