MINDEN KIPUFOGÓRA ÉS KATALIZÁTORRA 15% KDEVEZMÉNYT ADUNK! A FÜSTÖLÉS MÁR NEM DIVAT! HASZNÁLJA KI AZ ÁRESÉST ÉS JELENTKEZZEN BE HOZZÁNK!

Miért válassza a FIX Auto Service-t?
  • Sokat fogyaszt a kocsija?
  • Füstöl és furcsa hangot ad?
  • Visszajelez a részecskeszűrő?
Foglaljon időpontot itt!

Mivel fontos a környezetvédelem, ezért fontos, hogy milyen állapotú gépkocsik róják az utakat. A kipufogórendszer alapvető része járművének. Típusa és állapota nagyban befolyásolja a motor teljesítményét, valamint lényeges szerepet játszik a zaj- és környezetvédelemben is. Szervizünkben felmérjük kipufogórendszere állapotát, így optimalizálva járműve teljesítményét és üzemeltetési költségeit. Vizsgáljuk a károsanyag-kibocsátást, az üzemi hőmérsékletet, a dobok, csövek és tömítések állapotát. Ellenőrizzük a lambda-szondát, a katalizátort, ha szükséges kitisztítjuk az EGR-szelepet és regeneráljuk a részecskeszűrőt. Ha problémát észlel az említett alkatrészekkel kapcsolatban, akkor keresse fel szervizünket egy átvizsgálásra. Most minden kipufogóra és katalizátorra 15% kedvezményt adunk.
NEHÉZ JÓ SZERVIZT TALÁLNI, DE ÖNNEK MÁR SIKERÜLT!
AUTÓJA NÁLUNK JÓ KEZEKBEN VAN! 
 
Az akció időtartama: 2020.11.01 - 2021.01.15. Más akcióval és kedvezménnyel nem összevonható. Készpénzre be nem váltható. A változás jogát fenntartjuk.