TÉLI- NÉGYÉVSZAKOS GUMIABRONCSOK, GUMICSERE

A promóció időtartama: 2022.11.01. - 2022.12.31.

Ha új téli- vagy négyévszakos gumiabroncsra van szüksége és bizonytalan, hogy milyen márkát válasszon, szeretne jó minőséget, de fontos, hogy ne legyen túl drága a gumiabroncs, akkor keresse bizalommal szervizünket, mert kollégáink mindig az Önnek és gépkocsijának legmegfelelőbb terméket fogják ajánlani. Ha nálunk vásárol minimum 2 db új téli- vagy négyévszakos gumiabroncsot, akkor a szerelés árából 10% kedvezményt adunk Önnek.

Amennyiben nem szeretne új abroncsot vásárolni, csak a régieket átcseréltetné, úgy szakképzett kollégáink elvégzik a gumicserét és lézeres centrírozó berendezésünkkel ki is balanszírozzák azt, hogy az abroncsok úttartása egyenes legyen. Kerülje el a sorban állást és a hosszas telefonálást, fogaljon hozzánk időpontot kényelmesen on-line weboldalunkon keresztül.

Akciónk keretében, ha nálunk vásárol új gumiabroncsokat, akkor a szerelés árából 10% kedvezményt adunk!

Foglaljon időpontot itt! Hívjon Minket!

*A kedvezmény az alábbi tevékenységekre nem vonatkozik: műszaki vizsga, gumiabroncs, akkumulátor, autókozmetikai termékek, gyári alkatrészek. Más akcióval össze nem vonható. Készpénzre be nem váltható. Kizárólag személygépkocsikra vonatkozik. Az akció a készlet erejéig vagy visszavonásig tart. A változás jogát fenntartjuk. A feltüntetett termékek/szolgáltatások nem minősülnek konkrét ajánlattételnek.