ELEGE VAN A DRÁGA ÉS KISZÁMÍTHATATLAN MÁRKASZERVIZEKBŐL? NEM AKAR TÖBBET KIFIZETNI UGYANAZÉRT A MUNKÁÉRT? AZ EU RENDELETE ALAPJÁN ÖN DÖNT, HOGY HOL SZERVIZELTET GARANCIAVESZTÉS NÉLKÜL! JELENTKEZZEN BE ÉS MI PROFIN MEGJAVÍTJUK GÉPKOCSIJÁT!

Miért válassza a FIX Autot?
  • Magas, megbízható szakmai színvonal.
  • Profi diagnosztikai eszközpark
  • Előzetes árajánlat, számla és garancia.
  • Minőségi alkatrészek és segédanyagok használata.
  • Márkafüggetlenség, rugalmas kiszolgálás.
  • 5 lépéses gyors online bejelentkezés
foglaljon időpontot itt!

Azoknak ajánljuk magunkat, akiknek fontos a megbízható, magas színvonalú szakszerű munkavégzés és az alkatrészminőség. A mi célunk nem a legolcsóbb árral való versenyzés. Minket a hozzánk járó ügyfelek a megbízhatóságért választanak már hosszú évek óta. Szervizünk márkafüggetlen munkadíja bruttó 15.000 Ft/óra. Technikai felszereltségünk vetekszik egy márkaszerviz szintjével: többek között BOSCH, Hella-Gutmann, Deplhi és Launch diagnosztikai gépekkel, Hella-Gutmann csúcstechnológiás LED fényszóró beállítóval, SPIN Automata váltóolaj cserélő berendezéssel, TEXA R134a és R1234yf klímagáz cserélő készülékkel, 3D futómű állítóval és lézeres centrírozó berendezéssel rendelkezünk.
Nálunk van alkatrészválaszték és Ön dönt, hogy melyik megoldást választja. Minden minőségben tudunk alternatívát kínálni. A munkaórák valós értéken vannak számolva, nem a számítógép mondja meg, hogy mennyit dolgoztunk az autóval.
Ha szimpatikus ajánlatunk, akkor próbálja ki szervizünket és nem fog csalódni! A Q-Service nemzetközi hálózat tagjaként szervizünk gyári technológia mellett végzi a gépkocsik intervallum szervizeléseit. Nálunk a szakértelem, a megbízhatóság, a számla és a garancia fix!
 
NEHÉZ JÓ SZERVIZT TALÁLNI, DE ÖNNEK MÁR SIKERÜLT!
AUTÓJA NÁLUNK JÓ KEZEKBEN VAN! 
A promóció időtartama: 2021.09.01. - 2021.10.31. vagy a készlet erejéig!
Az akció tájékoztató jellegű. Más akcióval/kedvezménnyel nem összevonható. Készpénzre be nem váltható. Kizárólag személygépkocsikra vonatkozik. Az akció a készlet erejéig vagy visszavonásig tart. A változás jogát fenntartjuk.