NYÁRIGUMI AKCIÓ

Limitált darabszámban minden 2 db új gumiabroncs vásárlása mellé egy 10.000 Ft értékű szervizkártyát adunk ajándékba!*

Rengeteg gumiabroncs márka van jelenleg forgalomban Magyarországon. A szám meghaladja 50+ márkát. Mivel a gépjármű gyártók előszeretettel használnak egyedi gumiabroncs méreteket, ezért szinte lehetetlen minden típust és márkát készleten tartani. A gumiabroncsok árai sokat emelkedtek az elmúlt években. Tavaszi kampányunkban két megfizethető, de a jó minőséget képviselő márkára koncentráltuk, a Kormoránra és a Laufennre.

A Kormorán egy kedvező árú gumiabroncs, mely a Michelin csoport tagja. Kis és közepes méretű gépkocsikra, első sorban városi közlekedésre kifejlesztett mintázattal rendelkezik. Ideális azoknak a sofőröknek, akik általában kis távokat tesznek meg és fontos nekik, hogy új abronccsal, biztonságosan közlekedhessenek.

A készlet erejéig a Kormoran 205/55R16 94W méretű abroncsát 19.590 Ft-ért adjuk!

A Hankook világmárka által gyártott Laufenn nyárigumi egy kiváló választás azoknak, akiknek fontos a biztonság, a kiváló menetteljesítmény, a jó tapadás száraz és nedves időben egyaránt és akiknek számít az ár. A Laufenn minőségi választékot kínál vásárlóinak, olyan termékeket, melyek megfelelnek a sokféle életstílusnak és teljesítménnyel kapcsolatos elvárásoknak. A Laufenn abroncsok olyan vezetőknek készült, aki hosszabb abroncsélettartamot szeretne, jobb üzemanyag-gazdaságosság mellett.

Ha tudja a gumiabroncs méretét, keressen minket egy árajánlatért!

A promóció időtartama: 2024.03.04. – 2024.05.19.

Foglaljon időpontot itt! Hívjon Minket!


AUTÓJA NÁLUNK SZAKÉRTŐ KEZEKBEN VAN!


*Az akció tájékoztató jellegű. Más akcióval/kedvezménnyel nem összevonható. Készpénzre be nem váltható. Kizárólag személygépkocsikra vonatkozik. Az akció a készlet erejéig vagy visszavonásig tart. A változás jogát fenntartjuk. A feltüntetett termékek és szolgáltatások nem minősülnek konkrét ajánlattételnek.