MŰSZAKI VIZSGÁZTATÁS MELLÉ AZ ELSŐ 50 BEJELENTKEZŐNEK EGY 10.000 FT ÉRTÉKŰ SZERVIZKÁRTYÁT ADUNK AJÁNDÉKBA

A promóció időtartama: 2024.05.16. – 2024.08.04.*

Fontos tudni, hogy lejárt műszaki vizsgával autója nem vehet részt a közlekedésben. A lejárt műszaki vizsga láttán a rendőr elveszi a forgalmi engedélyt és bírságol. Nyáron a megnövekedett forgalom miatt a rendőrségi ellenőrzések száma is gyakoribb. De ennél fontosabb, hogy az üzembiztonságot szem előtt tartva a műszaki vizsga során szervizünkben átvizsgáljuk az autó lényeges elemeit és ha találunk bármilyen problémát, arról tájékoztatjuk a tulajdonost és javaslatot teszünk a probléma megjavítására.

Amennyiben közeledik autója műszaki érvényességének lejárata, jelentkezzen be hozzánk pár kattintással online weboldalunkon keresztül, hogy továbbra is biztonságosan és a jogszabályoknak megfelelően használhassa tovább járművét. Szervizünkben helyben végezzük a jármű átvizsgálását, majd a szükséges javítások után partnerünkkel elvégeztetjük a hatósági vizsgáztatást is.

A nálunk ellenőrzött és felkészített gépkocsikra vizsgagaranciát vállalunk, azaz, ha valamilyen okból kifolyólag mégis megbukna a gépkocsi a műszaki vizsgán, úgy Önnek nem kell kifizetnie a vizsgadíjat. A műszaki vizsga esedékes következő lejárati időpontját rögzítjük a rendszerünkbe, és a következő dátum közeledtével értesítjük Önt a megújítás szükségességéről, így biztosan nem felejti el. 

Korlátozott ideg és mennyiségben az első 50 műszaki vizsgára bejelentkező részére egy 10.000 Ft értékű szervizkártyát adunk ajándékba, amit a következő javítás alkalmával igénybe is vehet.

Foglaljon időpontot itt! Hívjon Minket!


AUTÓJA NÁLUNK SZAKÉRTŐ KEZEKBEN VAN!

*Az akció tájékoztató jellegű. Kizárólag a felhasznált anyagokra vonatkozik, munkadíjra nem. Más akcióval/kedvezménnyel nem összevonható. Készpénzre be nem váltható. Kizárólag személygépkocsikra vonatkozik. Az akció a készlet erejéig vagy visszavonásig tart. A változás jogát fenntartjuk. A feltüntetett termékek/szolgáltatások nem minősülnek konkrét ajánlattételnek.