LEHETSÉGES A TÖBB SZÁZEZER KM FUTÁSTELJESÍTMÉNY EGY AUTÓNÁL? IGEN! HOGYAN? MINŐSÉGI MOTOROLAJJAL ÉS 20.000 KM OLAJCSERÉKKEL! PÖRGESSE FEL A LÓERŐKET A LEGKORSZERŰBB VALVOLINE MOTOROLAJOKKAL! MI SEGÍTÜNK MEGVÉDENI GÉPKCSIJA MOTORÉLETTARTAMÁT!

Miért válassza a FIX Autot?
  • Magas, megbízható szakmai színvonal.
  • Profi diagnosztikai eszközpark
  • Előzetes árajánlat, számla és garancia.
  • Minőségi alkatrészek és segédanyagok használata.
  • Márkafüggetlenség, rugalmas kiszolgálás.
  • 5 lépéses gyors online bejelentkezés
Foglaljon időpontot itt!

Akciónk keretében nemcsak a motorolajok árat csökkentettük, de most 15% kedvezményt adunk az olajcsűrőkre is!
Mekkora a különbség a motorolajok között? Ugyan akkora, mint az autók minősége között. Nagy! Egy tévesen megválasztott és felhasznált motorolaj nagy károkat tud okozni a gépkocsiban. Ezért nem javasoljuk sem az áruházi dolgozók által kiválasztott, sem a töltőállomásoknál gyorsan és méregdrágán beletöltött motorolaj használatát. A motor hosszú élettartamának a titka, a rendszeres olajcsere periódus szigorú betartása és a megfelelő előírású és minőségű motorolaj használata. Szervizünken a gyári technológiák betartásával csak az Ön gépkocsijába gyárilag előírt motorolajat tesszük. Motorolaj palettánkban megtalálhatja a Valvoline kenőanyagok teljes skáláját. A márka számos úttörő és innovatív újítást alkalmaz a kenőanyagaiban, amik egyedülállók a motorolaj piacon. A Valvoline a legkorszerűbb alapolajokat és a legfejlettebb adalékrendszert alkalmazza. Egyedülálló termékpalettánkkal minden gépkocsihoz tudunk megfelelő minőségű és árú terméket biztosítani, ezért is forgalmazzuk továbbá az ORLEN és CASTROL motorolajokat.
A motor hosszú élettartamának a titka a rendszeres olajcsere periódus szigorú betartása és a megfelelő előírású és minőségű motorolaj használata. Legyen szó DPF, start-stop, vagy extra nagy teljesítményű rendszerről, mi a megfelelő megoldást nyújtjuk gépkocsijának.

NEHÉZ JÓ SZERVIZT TALÁLNI, DE ÖNNEK MÁR SIKERÜLT!
AUTÓJA NÁLUNK JÓ KEZEKBEN VAN! 
A promóció időtartama: 2021.09.01. - 2021.10.31. vagy a készlet erejéig!
Az akció tájékoztató jellegű. Más akcióval/kedvezménnyel nem összevonható. Készpénzre be nem váltható. Kizárólag személygépkocsikra vonatkozik. Az akció a készlet erejéig vagy visszavonásig tart. A változás jogát fenntartjuk.