KLÍMAGÁZ, KLÍMA TISZTÍTÁS ÉS POLLENSZŰRŐ 15% KEDVEZMÉNNYEL

A promóció időtartama: 2024.05.16. – 2024.08.04.*

Miért kell ezzel már most foglalkozni?

Komfortérzetünk és egészségünk érdekében, gondosan fel kell készülni nyári rekkenő hőségre. Gondoljon bele mi történne, ha egy nehéz nap után, hőségben, a dugóban araszolna klíma nélkül, vagy az autóval tervezett családi vakáción hagyná cserben autója klímája. Ahhoz, hogy rövid vagy akár hosszú távon zavartalanul élvezhessük gépkocsink hűtőrendszerét, néhány dolgot karban kell tartani. Egy szezon előtti karbantartással elkerülhetjük a váratlan meglepetéseket. Forduljon hozzánk időben és nézesse át gépkocsiját a nyár kezdete elött, hogy bosszúságot és pénzt spóroljon meg.

Mindegy, hogy R1234a, vagy R1234yf gázzal van feltöltve a gépkocsija, szervizünk mind a két típusú klímatöltő berendezéssel rendelkezik.

Miért fontos a klímarendszer tisztítása?

A karbantartás fontossága viszont nem csak a rendszer gázzal való töltésében merül ki. Tudta, hogy a párás nedves időszakban a rendszer gyakran begombásodhat? Ez a poshadt, penészes szagú nedvesség a rendszerből kicsapódva, porral keveredve, légúti megbetegedéseket, vagy akár allergiás reakciókat okozhatnak. Ne veszélyeztesse önmaga és családja egészségét. Bízza ránk a klímatisztítást mely során nem csak rendszer fertőtlenítése történik meg, hanem az egész autó baktérium és vírusmentes lesz, valamint a kellemetlen szagok is eltűnnek.

Miért cseréltessem ki a pollenszűrőt?

A pollenszűrő feladata a kabinba beáramló levegő megszűrése. Hazánkban rengeteg por, pollen, fű és virág van a levegőben, ami felerősíti az allergiás emberek tüneteit. E miatt is érdemes minden nyári szezon előtt pollenszűrőt cseréltetni a gépkocsikban. Egy jó minőségű pollenszűrő többet tud az olcsó márkáknál.

Foglaljon időpontot itt! Hívjon Minket!


AUTÓJA NÁLUNK SZAKÉRTŐ KEZEKBEN VAN!

*Az akció tájékoztató jellegű. Kizárólag a felhasznált anyagokra vonatkozik, munkadíjra nem. Más akcióval/kedvezménnyel nem összevonható. Készpénzre be nem váltható. Kizárólag személygépkocsikra vonatkozik. Az akció a készlet erejéig vagy visszavonásig tart. A változás jogát fenntartjuk. A feltüntetett termékek/szolgáltatások nem minősülnek konkrét ajánlattételnek.