FUTÓMŰ ALKATRÉSZEKRE 15% KEDVEZMÉNY

A promóció időtartama: 2024.01.01. - 2024.03.03.

Akciónk keretében minden futómű alkatrészre 15% kedvezményt kap szervizünkben!

A futómű részegységei (rugók, lengéscsillapítók, csapágyak, lengőkarok, stb.) garantálják a gumiabroncsok és az út folyamatos kapcsolatát, ami különösen fontos biztonsági szempont kanyarodás közben, fékezésnél, vagy egyenetlen útviszonyoknál. Megfelelő működés esetén a jármű lengései gyorsabban csillapodnak, így folyamatos marad az útkapcsolat, azaz az autó úton tartása a vezetőnek könnyebb.

Az elhasználódott alkatrészek az autó süllyedését, ingását és billegését eredményezik, minél rosszabb az alkatrész állapota, annál súlyosabb és veszélyesebb mértékben. Az ilyen jármű vezetése kockázatot jelent a közlekedésben, hiszen fékezési képessége romlika gumiabroncsok és más futóműalkatrészek gyorsabban elkopnak, ezáltal a vezető képtelen lesz biztonságosan irányítani járművét. 

Előzze meg ezeket a hibákat és fogaljon hozzánk időpontot kényelmesen on-line weboldalunkon keresztül.

Foglaljon időpontot itt! Hívjon Minket!


AUTÓJA NÁLUNK SZAKÉRTŐ KEZEKBEN VAN!

•Az akció tájékoztató jellegű. Más akcióval/kedvezménnyel nem összevonható. Készpénzre be nem váltható. Kizárólag személygépkocsikra vonatkozik. Az akció a készlet erejéig vagy visszavonásig tart. A változás jogát fenntartjuk. A feltüntetett termékek/szolgáltatások nem minősülnek konkrét ajánlattételnek.