FUTÓMŰ ALAKTRÉSZEKRE 15%

A promóció időtartama: 2023.03.13. – 2023.05.31.

 

A promóció ideje alatt minden futómű alkatrészre 15% kedvezményt kap szervizünkben!

 

A rugók és a lengéscsillapítók garantálják a gumiabroncsok és az út folyamatos kapcsolatát, ami különösen fontos biztonsági szempont kanyarodás közben, fékezésnél, vagy egyenetlen útviszonyoknál. Megfelelő működés esetén a jármű lengései gyorsabban csillapodnak, így folyamatos marad az útkapcsolat, azaz az autó úton tartása a vezetőnek könnyebb.  A futómű részét képezik a rugók is, azonban azok önmagukban nem tudják ellátni a lengéscsillapítás feladatát, ezért csak a megfelelően működő lengéscsillapító és a rugók együttes hatása jelent biztonságos útfekvést vezetés közben.

 

Az elhasználódott lengéscsillapító az autó süllyedését, ingását és billegését eredményezheti – minél rosszabb az alkatrész állapota, annál súlyosabb és veszélyesebb mértékben. Az ilyen lengéscsillapítóval felszerelt jármű veszélyt jelent a közlekedésben, hiszen fékezési képessége romlik, a gumiabroncsok és más futóműalkatrészek gyorsan elkopnak, ezáltal a vezető képtelen lesz biztonságosan irányítani járművét.  A kedvezőtlen úttartás miatt a gépkocsi érzékenyen reagál az oldalszélre, sodródni kezd. A pattogó kerekek miatt a gumiabroncsok fokozottan és egyenetlenül kopnak.

Foglaljon időpontot itt! Hívjon Minket!

*Az akció tájékoztató jellegű. Más akcióval/kedvezménnyel nem összevonható. Készpénzre be nem váltható. Kizárólag személygépkocsikra vonatkozik. Az akció a készlet erejéig vagy visszavonásig tart. A változás jogát fenntartjuk. A feltüntetett termékek/szolgáltatások nem minősülnek konkrét ajánlattételnek.