SZERETNÉ MÉG SOKÁIG BIZTONSÁGBAN HASZNÁLNI AUTÓJÁT? TUDTA, HOGY VAN OLYAN MEGHIBÁSODÁS, AMI KÖLTSÉGES KÁROKAT TUD OKOZNI A MOTORBAN? A VEZÉRLÉS FONTOS RÉSZE A KARBANTARTÁSNAK! MOST 15% KEDVEZMÉNYT ADUNK A MINDEN VEZÉRLÉS ALKATRÉSZRE!

Miért válassza a FIX Autot?
  • Magas, megbízható szakmai színvonal.
  • Profi diagnosztikai eszközpark
  • Előzetes árajánlat, számla és garancia.
  • Minőségi alkatrészek és segédanyagok használata.
  • Márkafüggetlenség, rugalmas kiszolgálás.
  • 5 lépéses gyors online bejelentkezés
Foglaljon időpontot itt!

Akciónk keretében most 15% kedvezményt adunk minden vezérlés alkatrészre!
A vezérműszíj elhasználódása üzemzavarhoz, elszakadása súlyos motorkárosodáshoz vezethet. Már olvasni sem jó, átélni még kevésbé: dugattyúk törése, szelepek görbülése és törése, hengerfejek sérülése, sőt, extrém esetben a motorblokk repedéséhez töréséhez is vezethet. E problémák orvoslása többszörösen is túlszárnyalja egy teljes vezérléscsere (vezérműszíj, feszítőgörgő, vezetőgörgő, vízpumpa) árát. 
Szervizünkben a csereintervallumtól függetlenül is megvizsgáljuk motorja vezérlését, hiszen az igénybevétel módjától függően akár idő előtt hibákat vehetünk észre a vezérműszíjon. Ha kétség merül fel az állapotát illetően, azonnal cserét javaslunk, hiszen a későbbi meghibásodás okozta károk jóval nagyobb anyagi megterhelést jelentenek, mint a vezérlés cseréje. Minden esetben odafigyelünk arra, hogy az Ön járművébe csak a megfelelő típusú, magas minőségű, odaillő alkatrészek kerüljenek – így a csere biztosan a kívánt eredményt hozza meg. Hogy csökkentsük a felmerülő költségeket, most 15% KEDVEZMÉNYT adunk minden vezérlés alkatrészre, hogy autója állapota még sokáig rendben legyen.
Ha már megtörtént a baj, akkor is megoldjuk a problémáját! Vállaljuk a motor teljes felújítását, generálozását is – gépkocsija ismét üzemképes, tökéletes állapotú lesz. A vezérműszíj elszakadása nem egy folyamat. Az egyik pillanatban még az úti célja felé autózik, a következő pillanatban pedig az út szélén áll járművével, a motorban pedig több százezer forintos kár keletkezett. Ezért elengedhetetlen a gyártó által megadott kilométer- vagy időintervallumban a vezérlés cseréje.

HÍVJON MINKET, VAGY JELENTKEZZEN BE ON-LINE!
AUTÓJA NÁLUNK JÓ KEZEKBEN VAN!

A promóció időtartama: 2021.09.01. - 2021.10.31. vagy a készlet erejéig!
Az akció tájékoztató jellegű. Más akcióval/kedvezménnyel nem összevonható. Készpénzre be nem váltható. Kizárólag személygépkocsikra vonatkozik. Az akció a készlet erejéig vagy visszavonásig tart. A változás jogát fenntartjuk