FÓKUSZBAN A VEZÉRLÉS - ÁRENGEDMÉNY A SZÁMLA VÉGÖSSZEGÉBŐL

A promóció időtartama: 2022.09.01. - 2022.10.31.


ÁRSTOP! KEDVEZMÉNYÜNK:

Hogy csökkentsük gépkocsija javítási költségeit, azonnali jóváírást adunk a számlája végösszegéből, az alábbi sávos kedvezményrendszer szerint:

  40.000 Ft felett 10.000 Ft árengedmény

  80.000 Ft felett 20.000 Ft árengedmény

120.000 Ft felett 30.000 Ft árengedmény

160.000 Ft felett 40.000 Ft árengedmény

amit levonunk a számlájából, így Önnek ennyivel kevesebbet kell fizetnie.

 

SZÍJJAS ÉS LÁNCOS VEZÉRLÉSEK

A vezérműszíj/lánc elhasználódása üzemzavarhoz, elszakadása súlyos motorkárosodáshoz vezethet. Már olvasni sem jó, átélni még kevésbé: dugattyúk törése, szelepek görbülése és törése, hengerfejek sérülése, sőt, extrém esetben a motorblokk repedéséhez töréséhez is vezethet. E problémák orvoslása többszörösen is túlszárnyalja egy teljes vezérléscsere (vezérműszíj, feszítőgörgő, vezetőgörgő, vízpumpa) árát. 


Szervizünkben a csereintervallumtól függetlenül is megvizsgáljuk motorja vezérlését, hiszen az igénybevétel módjától függően akár idő előtt hibákat vehetünk észre a vezérműszíjon vagy a hajtásláncon. Ha kétség merül fel az állapotát illetően, azonnal cserét javaslunk, hiszen a későbbi meghibásodás okozta károk jóval nagyobb anyagi megterhelést jelentenek, mint a vezérlés cseréje. Minden esetben odafigyelünk arra, hogy az Ön járművébe csak a megfelelő típusú, magas minőségű, odaillő alkatrészek kerüljenek – így a csere biztosan a kívánt eredményt hozza meg.

 

HA MÁR MEGTÖRTÉNT A BAJ

Ne csüggedjen, mi akkor is megoldjuk a problémáját! Vállaljuk a motor teljes felújítását, generálozását is – gépkocsija ismét üzemképes, tökéletes állapotú lesz. A vezérműszíj elszakadása nem egy folyamat. Az egyik pillanatban még az úti célja felé autózik, a következő pillanatban pedig az út szélén áll járművével, a motorban pedig több százezer forintos kár keletkezett. Ezért elengedhetetlen a gyártó által megadott kilométer- vagy időintervallumban a vezérlés cseréje.

Foglaljon időpontot itt! Hívjon Minket!

*A kedvezmény az alábbi tevékenységekre nem vonatkozik: műszaki vizsga, gumiabroncs, akkumulátor, autókozmetikai termékek, gyári alkatrészek. Más akcióval össze nem vonható. Készpénzre be nem váltható. Kizárólag személygépkocsikra vonatkozik. Az akció a készlet erejéig vagy visszavonásig tart. A változás jogát fenntartjuk. A feltüntetett termékek/szolgáltatások nem minősülnek konkrét ajánlattételnek.