FÉK ALKATRÉSZEK ÉS FÉKFOLYADÉK CSERE

A promóció időtartama: 2023.11.01. - 2023.12.31.

Akciónk keretében a minden fék alkatrészre és fékfolyadékra 15% alkatrész kedvezményt adunk!

Érzi, hogy valami nincs rendben a fékekkel? Fémes súrlódást hall? Fékezés közben jobbra-balra húz az autó? Ha a megszokottól nagyobb láberő szükséges a fékpedál nyomásához, akkor az azt jelzi, hogy fékei már elhasználódtak. Ez csak pár jelenség, ami a fékkel kapcsolatos hibára utalhat, de még számos jele lehet a fékek már veszélyes elhasználódásának, vagy meghibásodásának.

Legyünk tisztába azzal, hogy a fékrendszer a gépjármű legfontosabb biztonsági berendezése, rendszeres átvizsgálása és minőségi karbantartása elengedhetetlen a biztonságos közlekedés érdekében. Főleg a téli csúszós, sokszor nedves körülmény között nem érdemes kockáztatni! Ahhoz, hogy gépjárművünket időben probléma mentesen megtudjuk állítani, jól működő fékrendszerre van szükségünk. Takarítson meg költséget a rendszeres karbantartással!

A fékek szerelése mindenképpen szaktudást igényel! A fék az autó egyik legfontosabb alkatrésze ezen a területen mindig mindennek tökéletesnek kell lennie. Jöjjön el hozzánk és ellenőriztesse fékrendszerét, menjen biztosra.  Használja ki különleges ajánlatunkat.

Tudta, hogy a fékfolyadék cseréjét használattól függően minden, de maximum minden második fékcserénél ajánlatos elvégezni? A túlságosan elhasználódott folyadék feltöltődik vízzel, és veszít hatékonyságából. Intenzív fékezéskor akár a fékhajtás teljes megszűnését eredményezheti.

Kerülje el a sorban állást és a hosszas telefonálást, fogaljon hozzánk időpontot kényelmesen on-line weboldalunkon keresztül.

Foglaljon időpontot itt! Hívjon Minket!*Az akció tájékoztató jellegű. Más akcióval/kedvezménnyel nem összevonható. Készpénzre be nem váltható. Kizárólag személygépkocsikra vonatkozik. Az akció a készlet erejéig vagy visszavonásig tart. A változás jogát fenntartjuk. A feltüntetett termékek/szolgáltatások nem minősülnek konkrét ajánlattételnek.