FÉK ALKATRÉSZ ÉS FÉKFOLYADÉK CSERE 15% KEDVEZMÉNNYEL

A promóció időtartama: 2024.05.16. – 2024.08.04.*

Miért kell foglalkozni a fékekkel?

Nyáron mindenki szabadságra megy és elviszi a családját nyaralni. Ilyenkor nem csak a nyári hőség, de a csomagok és az utasok száma is fokozottan megterheli az autó fékrendszerét. Utazás előtt mindenképp érdemes átnézetni a gépkocsinkat, főleg, ha már árulkodó jelek is vannak a kezdődő meghibásodásokra. Ha fémes súrlódást hallunk, vagy fékezés közben jobbra-balra húz az autó, ha esetleg a megszokottól nagyobb láberő szükséges a fékpedál nyomásához, akkor ezek a jelek mind azt jelzik, hogy fékeink már elkoptak. Természetesen ez csak pár jelenség, ami a fékkel kapcsolatos hibára utalhat, még számos jele lehet a fékek már akár veszélyes elhasználódásának, vagy meghibásodásának.

Legyünk tisztába azzal, hogy a fékrendszer a gépjármű legfontosabb biztonsági berendezése, rendszeres átvizsgálása és minőségi karbantartása elengedhetetlen a biztonságos közlekedés érdekében. Főleg a forró nyári, olykor nedves körülmény között nem érdemes kockáztatni. Ahhoz, hogy gépjárművünket időben probléma mentesen megtudjuk állítani, jól működő fékrendszerre van szükségünk.

Miért kell lecserélni a fékfolyadékot is?

A fékfolyadék egy olyan kulcsfontosságú összetevő, amely gyakran elhanyagolt, de rendkívül fontos a biztonságos és hatékony fékezés érdekében. Tudta, hogy a fékfolyadék cseréjét használattól függően minden, de maximum minden második fékcserénél ajánlatos elvégezni? A túlságosan elhasználódott folyadék feltöltődik vízzel, és veszít hatékonyságából. Intenzív fékezéskor akár a fékhajtás teljes megszűnését eredményezheti.

Foglaljon időpontot itt! Hívjon Minket!


AUTÓJA NÁLUNK SZAKÉRTŐ KEZEKBEN VAN!

*Az akció tájékoztató jellegű. Kizárólag a felhasznált anyagokra vonatkozik, munkadíjra nem. Más akcióval/kedvezménnyel nem összevonható. Készpénzre be nem váltható. Kizárólag személygépkocsikra vonatkozik. Az akció a készlet erejéig vagy visszavonásig tart. A változás jogát fenntartjuk. A feltüntetett termékek/szolgáltatások nem minősülnek konkrét ajánlattételnek.