AUTOMATAVÁLTÓ OLAJCSERE ÉS TISZTÍTÁS

A promóció időtartama: 2022.06.01. – 2022.08.31.*

A promóció időtartama alatt minden automataváltó olajcserére 15% kedvezményt adunk!


Ha szeretné sokáig megóvni gépkocsija legdrágább részegységét, akkor érdemes odafigyelni annak karbantartására. Amennyiben bizonytalan, hogy mikor, vagy egyáltalán volt-e az automataváltóban olajcsere, akkor javasolt minél előbb megejteni az ATF olaj és szűrő cserét.
Az automatikus sebességváltó egy hidraulikusan vezérelt speciális sebességváltó, amely működéséhez egyedi folyadék szükséges. Kiemelten fontos, hogy a gépkocsiban lévő ATF folyadék megfelelő minőségű és tiszta legyen. Használat során a rendszerbe apró fémforgácsok és egyéb szennyeződések kerülnek, melyeket még a szűrő sem képes felfogni, és ezek negatívan befolyásolják az automata sebességváltó működését. Az ATF folyadék cseréjéhez egy speciális berendezés szükséges, ami elvégzi a használt folyadék teljes leszívását, átmossa a rendszert, majd feltölti azt friss olajjal. A művelet során az ATF rendszer szűrőjét is cserélni kell. Mi ilyen készülékkel cseréljük és MOTUL adalékkal tisztítjuk az automata váltó rendszereket.
A folyadékcsere elmulasztása a sebességváltó hibás működését eredményezheti, ami a sebességváltók rossz pillanatban történő kapcsolását vagy nem kapcsolását eredményezheti. Az ATF-et, azaz automatikus sebességváltó folyadékot 30 vagy 60 ezer kilométerenként cserélni kell. Néhány gyártó 100 ezer kilométer után javasolja az első cserét.

Foglaljon időpontot itt! Hívjon Minket!

*Az akció tájékoztató jellegű. Más akcióval/kedvezménnyel nem összevonható. Készpénzre be nem váltható. Kizárólag személygépkocsikra vonatkozik. Az akció a készlet erejéig vagy visszavonásig tart. A változás jogát fenntartjuk. A feltüntetett termékek/szolgáltatások nem minősülnek konkrét ajánlattételnek.