AUTOMATAVÁLTÓ OLAJCSERE ÉS TISZTÍTÁS

A promóció időtartama: 2022.01.07. - 2022.03.06.


Ha szeretné sokáig megóvni gépkocsija legdrágább részegységét, akkor érdemes odafigyelni annak karbantartására. Amennyiben bizonytalan, hogy mikor, vagy egyáltalán volt-e az automataváltóban olajcsere, akkor javasolt minél előbb megejteni az ATF olaj és szűrő cserét.
Az automatikus sebességváltó egy hidraulikusan vezérelt speciális sebességváltó, amely működéséhez egyedi folyadék szükséges. Kiemelten fontos, hogy a gépkocsiban lévő ATF folyadék megfelelő minőségű és tiszta legyen. Használat során a rendszerbe apró fémforgácsok és egyéb szennyeződések kerülnek, melyeket még a szűrő sem képes felfogni, és ezek negatívan befolyásolják az automata sebességváltó működését. Az ATF folyadék cseréjéhez egy speciális berendezés szükséges, ami elvégzi a használt folyadék teljes leszívását, átmossa a rendszert, majd feltölti azt friss olajjal. A művelet során az ATF rendszer szűrőjét is cserélni kell. Mi ilyen készülékkel cseréljük és MOTUL adalékkal tisztítjuk az automata váltó rendszereket.
A folyadékcsere elmulasztása a sebességváltó hibás működését eredményezheti, ami a sebességváltók rossz pillanatban történő kapcsolását vagy nem kapcsolását eredményezheti. Az ATF-et, azaz automatikus sebességváltó folyadékot 30 vagy 60 ezer kilométerenként cserélni kell. Néhány gyártó 100 ezer kilométer után javasolja az első cserét.

Miért válassza a FIX Autot?
  • Magas, megbízható szakmai színvonal.
  • Széles lefedettségű diagnosztikai eszközpark.
  • Különleges szolgáltatások:
  •  - automataváltó olajcsere
  •  - hibrid gépkocsijavítás
  •  - r1234yf gáztöltés
  •  - VW duplakuplung javítás
  • Márkafüggetlenség, rugalmas kiszolgálás, korrekt árak.
  • Előzetes árajánlat, számla és garancia.DURVA MÍNUSZOK AKCIÓ 


Azonnali jóváírást adunk a javítási számla végösszegéből (bruttó)* az alábbi kedvezményrendszer szerint: 
40.000 Ft felett 10.000 Ft árengedmény 
80.000 Ft felett 20.000 Ft árengedmény 
120.000 Ft felett 30.000 Ft árengedmény 
160.000 Ft felett 40.000 Ft árengedmény


HÍVJON MINKET, VAGY JELENTKEZZEN BE ON-LINE!
AUTÓJA NÁLUNK SZAKÉRTŐ KEZEKBEN VAN!

A kedvezmény az alábbi tevékenységekre nem vonatkozik: műszaki vizsga, gumiabroncs, akkumulátor, autókozmetikai termékek, gyári alkatrészek. Más akcióval össze nem vonható. Készpénzre be nem váltható. Kizárólag személygépkocsikra vonatkozik. Az akció a készlet erejéig vagy visszavonásig tart. A változás jogát fenntartjuk. A feltüntetett termékek/szolgáltatások nem minősülnek konkrét ajánlattételnek.