TUDJA, HOGY MIKOR VOLT UTOLJÁRA CSERÉLVE A FÉKFOLYADÉK KOCSIJÁBAN? ÉS AZT TUDTA, HOGY A FÉKFOLYADÉK IDŐVEL ELHASZNÁLÓDIK? A BIZTONSÁGOS RÖVID FÉKÚT A LEGFONTOSABB MŰSZAKI ELVÁRÁS EGY GÉPKOCSINÁL! NE VÁRJON TOVÁBB! CSÚCSMINŐSÉGŰ ATE FÉKFOLYADÉK CSERE FIX Á

Miért válassza a FIX Auto Service-t?
  • Magas, megbízható szakmai színvonal.
  • Előzetes árajánlat, számla és garancia.
  • Minőségi alkatrészek használata.
  • Márkafüggetlenség, rugalmas kiszolgálás.

Foglaljon időpontot itt!

A fékolaj a fékrendszer fontos része – speciális hidraulika olaj, amely a pedálra kifejtett erőt a mozgó alkatrészekhez juttatja. A fékolaj is folyamatosan elhasználódik, buborékok képződhetnek benne, és mivel a levegő (a folyadékkal szemben) összenyomható, ezért rontja a fékezés hatásfokát.
A hibás, megbízhatatlan fékrendszer súlyos következményekkel járhat. A mai gépkocsik számos elektronikus támogatórendszerrel vannak felszerelve, amelyek mindegyike fontos és elengedhetetlen a teljes biztonság érdekében. Jöjjön el hozzánk és ellenőriztesse fékrendszerét, menjen biztosra, ne kockáztasson! Használja ki akciónkat és FIX ÁRON 40%-os KEDVEZMÉNNYEL 9.990 Ft-ért (anyag és munkadíj) cseréltesse le elhasználódott régi fékfolyadékát a csúcsminőségű ATE fékfolyadékra! És vezessen teljes biztonságban!

NEHÉZ JÓ SZERVIZT TALÁLNI, DE ÖNNEK MÁR SIKERÜLT!
AUTÓJA NÁLUNK JÓ KEZEKBEN VAN! 
 
A promóció időtartama: 2021.01.18 - 2021.03.31.
*Más akcióval és kedvezménnyel nem összevonható. Készpénzre be nem váltható. A változás jogát fenntartjuk.