FlottakezelésÉrdeklődjön flotta@fix.hu e-mail címen, vagy a 0620 394-7980-es telefonszámon!

Kedvezmények

Célunk minden partnerünk részére a gépjárműpark méretének és futásteljesítményének megfelelő kedvezményrendszer biztosítása. 

FIX szervizfüzet

Kérje ingyenes szervizfüzetünket és hajtson rá a kedvezményekre!
Minden harmadik, a szervizfüzetbe bejegyzett javítás vagy olajcsere után meglepjük önt egy ajándékkal!
Részletek

Gazdaságos üzemeltetés 

Gyári előírásoknak megfelelő munkafolyamatokkal és minőségi alkatrészek felhasználásával biztosítjuk a gépkocsipark gazdaságos karbantartását annak érdekében, hogy kontrollált költségek mellett, megnöveljük a gépkocsik futásteljesítményét. Továbbá mi indokolatlan költségeket nem terhelünk ügyfeleinkre.

Átláthatóság 

Minden javítás előtt ingyenesen átvizsgáljuk a gépkocsikat, arról írásos árajánlatot készítünk. Mi csak azt cseréljük, amit tényleg szükséges és amire elfogadott jóváhagyásunk van. 

Megnövelt kihasználtság 

Minden szerelési idő veszteséget jelent a gépkocsik kihasználtsága területén. Szervizünk pontosan, gyorsan, szakszerűen és megbízhatóan dolgozik annak érdekében, hogy a gépkocsik minél kevesebb időt töltsenek leállással. 

Minőségi szervizszolgáltatások 

Célunk, hogy prémium termékek felhasználásával kiemelkedő gépjármű karbantartási szolgáltatásokat nyújtsunk ügyfeleink részére. Fix csapatunk megbízható, pontos és tisztességes hozzáállással vívja ki vevőink bizalmát. Mi megoldjuk minden problémáját a gépkocsijával kapcsolatban! 
Műszaki vizsgáztatás 
Telephelyünk önálló kijelölt műszaki vizsgabázisként üzemel. Saját vizsgabiztossal a hét minden munkanapján vizsgáztatunk. Műszaki vizsgagaranciát biztosítunk ügyfeleinknek, ami alapján garantáljuk a sikeres műszaki vizsgát az összes általunk átvizsgált és felkészített gépkocsira vonatkozóan, ellenkező esetben a vizsgadíjat megtérítjük. 
Diagnosztika 
Amikor a gépjármű hibát jelez, akkor célműszert kíván a megoldás, melyre szervizünk a német BOSCH KTS-540 diagnosztikai műszert használja. Mi feltárjuk és orvosoljuk a hibákat legyen szó motorvezérlésről, ABS/ESP rendszerekről, vagy komfortelektronikai egységekről. 
Klímaszerviz 
Ha gépkocsija klímaberendezése nem működik megfelelően, mi megtaláljuk a hiba okát és kijavítjuk azt. Ultrahangos és újdonságként ionizált ózonos fertőtlenítéssel baktériummentesítjük klímaberendezését.  
Gumi-hotel 
Miért tárolná saját telephelyén flottája kerekeit/gumiabroncsait kockáztatva azok esetleges sérülését, hiányát? Mi nagyon kedvező árú betárolást kínálunk partnereinknek! 24h őrzött külső raktárunkban szakszerűen tároljuk és szezononként állapotoljuk gumiabroncsait, melyről az átállási időszakor megelőzően írásban értesítjük. 
Hozom-viszem szolgáltatás 
Mi levesszük a válláról cége gépparkjának szervizbe mozgatási feladatait. Átadás-átvételi jegyzőkönyvvel, felelősségbiztosítás mellett mozgatjuk kérésének megfelelően a gépkocsikat a szerviz és telephelye között. 
Mobilitás assistance 
Minden szerződött flottapartnerünk részére díjmentesen biztosítjuk a Mapfre biztosító magyarországi assistance szolgáltatását, mellyel garantáljuk az Ön mobilitását. Legyen belföldön, vagy külföldön mi megszervezzük a mozgásképtelen gépkocsik autómentővel történő hazamozgatását.
On-line bejelentkezés 
Hozzánk bárhonnan, bármikor be tud jelentkezi az Inerneten keresztül egyszerűen és gyorsan. Akár munkaszüneti napokon is.