Flottakezelés Flottakezelés

Szeretne egy olyan szerviz partnert, aki a gépkocsipark javításával kapcsolatban leveszi a problémát a válláról? Ha úgy gondolja, hogy lehetne jobb kezekben is az autók karbantartása, akkor próbáljon ki minket egy próbajavítással! Küldje el az adott gépkocsi forgalmiját a felmerülő karbantartási igény leírásával az ulloi@fix.hu e-mail címre és mi 24 órán belül küldünk Önnek egy kötelezettségmentes árajánlatot! Van megoldás arra, hogy az autók folyamatosan üzemképesek legyenek és könnyedén menjen az ügyintézés!
Kedvezmények

Célunk minden flotta partnerünk részére a gépjárműpark méretének és futásteljesítményének megfelelő kedvezményrendszer biztosítása. Minden partnerünknek ez alapján egyedi kedvezményrendszert dolgozunk ki, hogy a költségek indokolatlanul ne növekedjenek.


Gazdaságos üzemeltetés 

Gyári előírásoknak megfelelő munkafolyamatokkal és minőségi alkatrészek felhasználásával biztosítjuk a gépkocsipark gazdaságos karbantartását annak érdekében, hogy kontrollált költségek mellett, megnöveljük a gépkocsik futásteljesítményét. Továbbá mi jogosulatlan költségeket nem terhelünk ügyfeleinkre.


Átláthatóság 

Minden javítás előtt átvizsgáljuk a gépkocsikat, arról írásos árajánlatot készítünk. Mi csak azt cseréljük, amit tényleg szükséges és amire elfogadott jóváhagyásunk van. 


Megnövelt kihasználtság 

Minden szerelési idő veszteséget jelent a gépkocsik kihasználtsága területén. Szervizünk pontosan, gyorsan, szakszerűen és megbízhatóan dolgozik annak érdekében, hogy a gépkocsik minél kevesebb időt töltsenek leállással. 


Minőségi szervizszolgáltatások 

Célunk, hogy minőségi termékek felhasználásával kiemelkedő gépjármű karbantartási szolgáltatásokat nyújtsunk ügyfeleink részére. Fix csapatunk megbízható, pontos és tisztességes hozzáállással vívja ki vevőink bizalmát. Mi megoldjuk minden problémáját a gépkocsijával kapcsolatban!

Kiemelt tevékenységeink:
1. Motorolaj csere, intervallum szerviz
Az olajcsere minden gépjármű motorjának, hajtóművének megfelelő működéséhez elengedhetetlen a gyártó által meghatározott időszakonként. Kollégáink az Ön járművébe kizárólag járműve motorjának kiválóan megfelelő, jó minőségű motorolajat töltenek, és gyári minőségű szűrőkkel pótolják a szennyezett olaj-, levegő- és pollenszűrőket.
2. Diagnosztika 
Amikor a gépjármű hibát jelez, akkor célműszert kíván a megoldás, melyre szervizünk a BOSCH KTS-560, Hella-Gutmann Mega Macs, Delphi és Launch diagnosztikai műszereket használja. Mi feltárjuk és orvosoljuk a hibákat legyen szó motorvezérlésről, ABS/ESP rendszerekről, vagy komfortelektronikai egységekről. 
2. Automata váltóolaj csere 
Ha szeretné sokáig megóvni gépkocsija legdrágább részegységét, akkor érdemes odafigyelni annak karbantartására. Amennyiben bizonytalan, hogy mikor, vagy egyáltalán volt-e az automataváltóban olajcsere, akkor javasolt minél előbb megejteni az ATF olaj és szűrő cserét. Az ATF folyadék cseréjéhez egy speciális berendezés szükséges, ami elvégzi az elhasznált folyadék leszívását, átmossa a rendszert, majd feltölti azt friss olajjal. A művelet során az ATF rendszer szűrőjét és a kapcsolódó tömítéséket is ki kell cserélni. Szervizünk egy teljesen automata készülékkel végzi ezt a cserét és a tisztítást.
3. Klímaszerviz 
Ha gépkocsija klímaberendezése nem működik megfelelően, mi megtaláljuk a hiba okát és kijavítjuk azt. Feltöltjük a rendszert legyen szó r134a, vagy 1234yf klímagázról. Ionizált ózonos fertőtlenítéssel baktériummentesítjük klímaberendezését.  
4. Hozom-viszem szolgáltatás 
Mi levesszük a válláról cége gépparkjának szervizbe mozgatási feladatait. Átadás-átvételi jegyzőkönyvvel, felelősségbiztosítás mellett mozgatjuk kérésének megfelelően a gépkocsikat a szerviz és telephelye között. 
5. On-line bejelentkezés 
Hozzánk bárhonnan, bármikor be tud jelentkezi az Inerneten keresztül egyszerűen és gyorsan. Akár munkaszüneti napokon is.
6. Elektronikus szervizfüzet vezetése

A hagyományos szervizkönyvek folyamatos megszűnésével szinte az összes autógyártó digitális szervizfüzetet vezetett be. A korábbi nyomtatott szervizfüzet rendszer lassan teljesen megszűnik. A gépkocsik mindenkor esedékes karbantartási feladatait ezekbe a digitális szervizfüzetekbe kell a továbbiakban vezetni, ahol az adatok soha nem vesznek el. Szervizünk az alábbi márkák esetében (ahol a gyártó ezt lehetővé teszi a gyártási évtől függően) jogosult a digitális szervizfüzetekbe történő karbantartások felvezetésére: VW, Audi, Skoda, Seat, BMW, Toyota.

7. DEFEND Car Protect alkatrész garancia program

A DEFEND Car Protect program egy speciális biztosítás, ahol a használt gépjármű egyes alkatrészeinek váratlan meghibásodására lehet biztosítást kötni. Ezt leginkább a gépjármű gyártók által biztosított kiterjesztett garanciához lehetne hasonlítani. Előnye, hogy egészen idős, akár 10 évesnél öregebb gépkocsikra is meglehet kötni a garanciát, ami jelentős kockázatot vállal át a gépkocsi üzemeltetőktől.

8. Motor felújítás

Ha a motor állapota már menthetetlen, úgy szükséges a blokk és a részegységek részleges vagy teljes felújítása. Mivel a motor egy zárt rendszer, az alkatrészek állapotát kívülről megállapítani nem lehetséges. Az, hogy milyen súlyos beavatkozást igényel egy ilyen javítás, csak a motor szétszedését követően lehet megmondani. Ha a gépkocsit még megéri gazdaságilag megmenteni, akkor ebben is számíthat a segítségünkre! Megoldjuk a komplett motorblokk teljes felújítását és a vezérlés cserét, hogy a gépkocsijuk minél előbb újra munkába tudjon állni.