MINŐSÉGI MOTOROLAJOK ÉS ADALÉKOK FELHASZNÁLÁSÁVAL MI SEGÍTÜNK MEGVÉDENI GÉPKOCSIJA MOTORÉLETTARTAMÁT! KIEMELKEDŐ KENÉSI TULAJDONSÁGOK MINDEN IDŐJÁRÁSI KÖRÜLMÉNY KÖZÖTT. JOBB OLAJFOGYASZTÁS, HALKABB MŰKÖDÉS.

Elérte a gépkocsi az olajcsere periódust?
Sokalja a nettó 15.000 vagy még magasabb márkaszerviz óradíjakat?
Szeretne egy jó és megbízható szervizbe járni?

aljon időpontot itt!
A motor hosszú élettartamának a titka a rendszeres olajcsere periódus szigorú betartása és a megfelelő minőségi motorolaj használata. Egy rossz motorolaj választás nagy kárt okozhat a motor működésében és visszafordíthatatlan károsodásokhoz vezethet. A Q-Service nemzetközi hálózat tagjaként szervizünk gyári technológia mellett végzi a fiatal és idősebb gépkocsik intervallum szervizeléseit. A márkaszervizkenél jóval kedvezőbb óradíjak mellett, valós munkaidők alkalmazásával, megbízhatóan, számlával és garanciával javítunk minden hozzánk érkező gépkocsit.  Minden olajcsere után diagnosztikai gépünkkel nullázzuk a szerviz időintervallumot. Az EU csoportmentességi direktíva alapján Ön dönt, hogy hol szervizelteti garanciális gépkocsiját. Hívjon minket a 06 20 394 7980-as telefonszámon, vagy jelentkezzen be on-line weboldalunkon!


 

Az akció időtartama: 2019.06.01 - 2019.08.31. Más akcióval és kedvezménnyel nem összevonható. Készpénzre be nem váltható. A változás jogát fenntartjuk.