A BIZTONSÁGOS ÉS RÖVID FÉKÚT A LEGFONTOSABB MŰSZAKI ELVÁRÁS A GÉPKOCSIKNÁL! A LENGÉSCSILLAPÍTÓ FELADATA AZ AUTÓ ÉS AZ ÚT KÖZÖTTI FOLYAMATOS KAPCSOLAT BIZTOSÍTÁSA.

Kopog, üt a futómű a rossz utakon?
Imbolyog, bizonytalan az autó vezetés közben?
Göröngyös úton elpattog az autó fékezés közben?
Foglaljon időpontot itt!

Ez az alkatrész garantálja a gumiabroncsok és az út folyamatosa kapcsolatát, különösen kanyarokban, fékezésnél, és egyenetlen útviszonyoknál. Megfelelő működése esetén a jármű lengései gyorsabban csillapodnak, így folyamatos marad az útkapcsolat, így az autó úton tartása könnyebb.  A futómű részét képezik a rugók is, azonban azok önmagukban nem tudják ellátni a lengéscsillapítás feladatát, csak a megfelelően működő lengéscsillapító ÉS a rugók együttes hatása jelent biztonságos útfekvést. 
Az elhasználódott lengéscsillapító az autó süllyedését, ingását és billegését eredményezheti – minél rosszabb az alkatrész állapota, annál súlyosabb és veszélyesebb mértékben. Az ilyen lengéscsillapítóval felszerelt jármű veszélyt jelent a közlekedésben, hiszen fékezési képessége romlik, a gumiabroncsok és más futóműalkatrészek gyorsan elkopnak, ezáltal a vezető képtelen lesz biztonságosan irányítani járművét.  A kedvezőtlen úttartás miatt a gépkocsi érzékenyen reagál az oldalszélre, sodródni kezd. A pattogó kerekek miatt a gumiabroncsok fokozottan és egyenetlenül kopnak.
 

Az akció időtartama: 2019.09.01 - 2019.10.31. Más akcióval és kedvezménnyel nem összevonható. Készpénzre be nem váltható. A változás jogát fenntartjuk.