IDEGESÍTI, HOGY VILÁGÍT EGY HIBAVISSZAJELZŐ LÁMPA A MŰSZERFALON? BIZTOS MEGOLDÁST AKAR A PROBLÉMA MEGOLDÁSÁRA? PROFESSZIONÁLIS DIAGNOSZTIKAI-VEZÉRLŐEGYSÉG KIOLVASÁS ÉS TÖRLÉS CSAK 7.990 FT! MÉRJE FEL GÉPJŰRMŰVE ÁLLAPOTÁT PROFI SZAKEMBEREK SEGÍTSÉGÉVEL!

Miért válassza a FIX Auto Service-t?
  • Magas, megbízható szakmai színvonal.
  • Előzetes árajánlat, számla és garancia.
  • Minőségi alkatrészek és segédanyagok használata.
  • 5 lépéses gyors online bejelentkezés.
Foglaljon időpontot itt!

Szervizünkben nem egy, az internetről rendelhető bluetooth „eszközökkel” állapítjuk meg a hiba forrását. Mi elkötelezettek vagyunk a minőség iránt, ezért professzionális BOSCH és DELPHI diagnosztikai berendezések segítségével olvassuk ki a vezérlőegység adatait. Az alapbeállítások ellenőrzésén és korrigálásán kívül megvizsgáljuk a motorvezérlést, feltárjuk az elektromos rendszerek esetleges hibáit, emellett a komfortelektronikai rendellenességek és a légzsákok hibajelzéseit is megállapítjuk – a hibakódokat beolvassuk és töröljük. A gépjármű-diagnosztika a gépjármű állapotminősítéséhez szükséges – az adott jármű műszaki állapotát bontás nélkül segít megállapítani.
A műszaki diagnosztika számos előnyt jelent az autó tulajdonosának:
  • egy meghibásodás már a kezdeti szakaszban felismerhető, a helyzet súlyosbodása megelőzhető. 
  • a meghibásodás mértéke, pontos helye és oka is feltárható. 

Mindez bontás és szubjektív tényezők nélkül, hiszen a mérés reprodukálható és dokumentálható. 
Ha jól ismerjük járművünk műszaki állapotát, azt biztonságosabban tudjuk használni, jobban tudunk az alkatrészekkel gazdálkodni, növelni tudjuk járművünk hatékonyságát.
HÍVJON MINKET, VAGY JELENTKEZZEN BE ON-LINE!
AUTÓJA NÁLUNK JÓ KEZEKBEN VAN! 
 
Az akció időtartama: 2020.06.15. - 2020.08.31. Más akcióval és kedvezménnyel nem összevonható. Készpénzre be nem váltható. A változás jogát fenntartjuk.